Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

Il Nido del Cu-Cu

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Il Nido del Cu-Cu, som översatt betyder gökboet, ligger för sig själv i fridfulla omgivningar med fin utsikt över det toskanska landskapet. Detta är huset för dig som vill resa på tu man hand och tillbringa en lugn och skön semester i kombination med trevliga utflyktsmål och vacker natur. Läget är perfekt och du har endast ett par kilometer till den lilla trevliga staden Castiglion Fiorentino, där du hittar närmaste inköpsmöjligheter och bra restauranger.

Sköna kvällar under bar himmel

Det bästa med det lilla huset är den stora tillhörande terrassen där du har dels sittplatser så att du kan inta dina måltider utomhus och dels solbäddar. Från terrassen leder en stig ner till utomhuspoolen (6 x 3,5 meter och 1,5 m djup) som är öppen från slutet av maj till september. Du kan t o m ta ett nattligt dopp då poolen har belysning och samtidigt se ljus dyka upp som prickar nere i dalen. Vid sidan av huset finns det bekvämt nog en utomhusdusch och tvättrum med tvättmaskin. Skulle grillandan falla på kan du nyttja den grill som finns. I trädgården finns även ett jacuzzikar som kan användas mot avgift.

Du bor nära flera sevärdheter

Huset ligger i den provins som heter Arezzo och det är här du hittar den söta staden Cortona, känd från bl a filmen "Under Toscanas sol". Läget gör att du kan göra många trevliga dagsutflykter inte bara i Toscana utan även i Umbrien. Det tar t ex inte mer än en halvtimme (ca 22 km) att bila ner till Trasimenosjön och inom en timme når du kyssarnas stad Perugia. Om du däremot kör västerut når du inom en timme den fantastiska staden Siena.

Läs mer om Il Nido del Cu-Cu

Du har det du behöver:

Huset, som är enkelt men trivsamt inrett, är litet på endast ca. 36 m². Här finns dock allt du behöver för en bekväm vistelse som ett litet kök med matbord och stolar, elspis och diskmaskin samt ett sovrum med en dubbelsäng, litet badrum med toalett och dusch. Du har även bekvämligheter som aircondition, Wi-Fi, TV, DVD och tvättmaskin.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

La Montanina

Castiglion Fiorentino, Toscana

Casale Il Trecento

Castiglion Fiorentino, Toscana

La Casa di Pino

Castiglion Fiorentino, Toscana

Rekommendationer till dig

Il Poggiolo

Monte San Savino, Toscana

Villa Olivo

Arezzo, Toscana

Podere della Crocchia

Ciggiano, Toscana

Populärt i Toscana

search map