Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Il Corniolo

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Il Corniolo ligger i en vacker natur i östra Toscana vid gränsen till Umbrien. Här bland de grönskande kullarna nära byn Volterrano finns ingen stress och livet har sin gilla gång.

Gård med pool

Den gamla gården har nyligen blivit nyrenoverad och erbjuder 2 rymliga lägenheter, där är enkelt inredda i toscansk stil. Lägenheterna har även eget utomhus område med bord och stolar. Till gården hör även den fina poolen (5 x 15 m). Härifrån kan man njuta av den vackra, gröna dalen och tätt intill gården ligger en liten sjö, som gästerna fritt kan använda om de önskar fiska. Det finns dessutom en tvättmaskin för gemensamt bruk.

Läs mer om Il Corniolo

Placering

Har man barn med på semestern, kan dessa spela fotboll på fotbollsplanen. Vid inköp av basvaror, kan man åka till Volterra, 1 km från gården. Castiglion Fiorentino, som ligger 20 km bort, erbjuder fler butiker och är värt ett besök. Likaså byarna Arezzo och Cortona ligger inom köravstånd.

L√§genheterna på Il Corniolo

Fyrarumslägenhet Il Bue med 6 sovplatser

ligger på första våningen och är ca 100 m². Lägenheten består av vardagsrum med matsektion och spis, liten kök, sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng, sovrum med fransk säng (140 cm), två badrum med dusch. Det finns även ugn och TV.

Fyrarumslägenhet L'Asinello med 8 sovplatser

ligger på andra våningen och är ca 110 m². Lägenheten består av vardagsrum med kökssektion, spis och bäddsoffa, sovrum med två enkelsängar, två sovrum med dubbelsäng, ett badrum med dusch och ett badrum med badkarl. Det finns även ugn och TV.

Fyrarumshuset La Cometa med 6 sovplatser

är delat på två etager och är 85 m². På första våningen ligger vardagsrum med spis, kök med matplats, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch. På andra våningen ligger sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch, sovrum med två enkelsängar. Det finns även ugn och TV.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Le Capanne

Castiglion Fiorentino, Toscana

Fattoria La Gabola

Cortona, Toscana

Agriturismo San Francesco

Castiglion Fiorentino, Toscana

Rekommendationer till dig

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Agriturismo La Tanna

Collesalvetti

search map