Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Il Corniolo

 
Il Corniolo är inte tillgänglig i dagsläget
Il Corniolo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglion Fiorentino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Corniolo ligger i en vacker natur i östra Toscana vid gränsen till Umbrien. Här bland de grönskande kullarna nära byn Volterrano finns ingen stress och livet har sin gilla gång.

Gård med pool

Den gamla gården har nyligen blivit nyrenoverad och erbjuder 2 rymliga lägenheter, där är enkelt inredda i toscansk stil. Lägenheterna har även eget utomhus område med bord och stolar. Till gården hör även den fina poolen (5 x 15 m). Härifrån kan man njuta av den vackra, gröna dalen och tätt intill gården ligger en liten sjö, som gästerna fritt kan använda om de önskar fiska. Det finns dessutom en tvättmaskin för gemensamt bruk.

Läs mer om Il Corniolo

Placering

Har man barn med på semestern, kan dessa spela fotboll på fotbollsplanen. Vid inköp av basvaror, kan man åka till Volterra, 1 km från gården. Castiglion Fiorentino, som ligger 20 km bort, erbjuder fler butiker och är värt ett besök. Likaså byarna Arezzo och Cortona ligger inom köravstånd.

Lägenheterna på Il Corniolo

Fyrarumslägenhet L'Asinello med 8 sovplatser

ligger på andra våningen och är ca 110 m². Lägenheten består av vardagsrum med kökssektion, spis och bäddsoffa, sovrum med två enkelsängar, två sovrum med dubbelsäng, ett badrum med dusch och ett badrum med badkarl. Det finns även ugn och TV.

Fyrarumshuset La Cometa med 6 sovplatser

är delat på två etager och är 85 m². På första våningen ligger vardagsrum med spis, kök med matplats, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch. På andra våningen ligger sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch, sovrum med två enkelsängar. Det finns även ugn och TV.

Dölj texten
 
 
search map