Semesterbostad i Castiglion Fiorentino i Toscana

I Grandi di Toscana

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Söder om Florens och väster om Arezzo hittar du I Grandi di Toscana. Ett bra läge för dig som vill göra trevliga utflykter inte bara i Toscana utan även i Umbrien, som du har strax intill. Inom ca en timme når du det underbara Chiantiområdet, kulturstäderna Siena och Florens, och på en halvtimme med bil kan du njuta av vyerna nere vid Trasimenosjön.

Du har ett naturskönt läge

Från I Grandi di Toscana har du som sagt en bra utgångspunkt. Trots att du bor ute på landet omgiven av vacker natur har du nära till restauranger och lite shopping. Monte San Savino ligger ca 6 km bort och är en fin liten stad med ett bra utbud av restauranger. Här finns också bank, apotek, tobaksaffär och mataffär. Alternativt kan du köra bort till Pieve al Toppo, tar det ca 10 minuter med bil (ca 7,5 km) där du har ett litet men varierat utbud som t.ex. mataffärer, restauranger, banker, bageri, slaktare och ett litet shoppingcenter.

Läs mer om I Grandi di Toscana

Gården producerar vin och olivolja

Vingården har tillhört samma familj, Grifoni, sedan år 1850 och här är man noga med att följa de gamla traditionerna. På gården producerar de vin och olivolja som de alltid gjort även om de idag också satsar på turism. Detta är vi är glada för då det innebär att vi kan få njuta av både de vackra omgivningarna och de goda vinerna. Är du intresserad i vinprovning där du kan testa gårdens vin och få lite lokalt tilltugg till ska du kontakta en Alessandra eller Simone, men hör med receptionen så hjälper de dig med allt du behöver veta. Vinprovningen brukar vara ett par timmar och har ett överkomligt pris.

Unna dig en spännande dag "hemma"

Ibland kan det vara skönt att stanna "hemma" och bara slappa, även om det är svårt i en region som Toscana med sitt överflöd av sevärdheter och äventyr. Slappa kan du göra vid poolkanten för till gården hör en stor skön saltvattenpool. När du känner att du vilat upp dig och fått lite sol på näsan kan du aktivera dig med att göra långa sköna promenader i området. Du kan till och med sitta upp i sadeln för endast 2 km från gården finns ett stall. Här har de dessutom ridskola för barn och nybörjare. Du kan också utmana ditt resesällskap i ett parti tennis eftersom det finns en tennisbana (syntetgräs) på I Grandi di Toscana. Har du inte med egen utrustning kan du låna denna i receptionen (efter tillgänglighet). Att göra cykelturer är populärt och har du inte med egen kan du på förfrågan hyra en på plats. Eftersom det är principen - först till kvarn - så säg gärna till i god tid. På gården finns en "Pitch and Put" med tre hål och runt om i Toscana finns en del banor. Hör gärna med receptionen om tips och råd. Priser för tennis och cykel har vi inte i nuläget.

Du bor i välutrustade lägenheter

Du kan välja mellan totalt 8 lägenheter där en del av dem har ett sovrum och en del har två. Lägenheterna kan ligga antingen på bottenplan eller en trappa upp och har alla balkong eller terrass med utsikt över trädgården eller landskapet. Lägenheterna är inte numrerade, utan har namn efter italienska konstnärer som Leonardo da Vinci, Galileo Galilei eller Giotto. Stilen är klassiskt toskansk med klinkers, öppen spis och gedigna trämöbler. En del lägenheter är i två våningar, där det övre planet är ett sk sovloft där du har en dubbelsäng. Alla lägenheter är utrustade med aircondition, Sat-TV, diskmaskin, förvaringsbox och kök där du har bl. a micro, brödrost och vattenkokare. Internet har du i de allmänna utrymmena. Du kan även välja rum.

Läs om l√§genheterna på I Grandi di Toscana

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av I Grandi di Toscana

Läs personliga omdömen av I Grandi di Toscana som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av I Grandi di Toscana. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från I Grandi di Toscana

Bedömning av I Grandi di Toscana

Läs mer

Bedömning av I Grandi di Toscana

Läs mer
 
search map