Omdömen från Casale Vitiano

 
Casale Vitiano är inte tillgänglig i dagsläget
Casale Vitiano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglion Fiorentino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casale Vitiano

Läs personliga omdömen av Casale Vitiano som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casale Vitiano. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 10 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Kerstin med familj från Stockholm i Sverige bodde på Casale Vitiano i Castiglion Fiorentino från den 23. till den 30. juni 2007.

Vi hade en fantastisk semester. Vårt boende i ROM var så bra, vi var lite oroliga för att bo 4 st i ett rum, men det var inga problem alls, stort och bra och väldigt rent och snyggt. Ägaren var en äldre vänlig man och det låg väldigt bra till nära Vatikanen och tunnelbanan utan för porten. "Vårt" hus var en dröm, med en vackert stenlagd gård, med ett fint poolområde ,fantastisk utsikt över landskapet. Sista kvällen fick vi se fullmånen gå upp över berget. Vi hade väldigt gott om plats, stora ytor, många badrum det var lyxigt. Att kunna boka två så bra boende via nätet och lyckas med båda två är så klart er förtjänst som bara väljer riktigt bra objekt. Vi är mycket nöjda.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 8 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 12 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2006
Antal resande 8 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map