Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

Casale Vitiano

 
Casale Vitiano är inte tillgänglig i dagsläget
Casale Vitiano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglion Fiorentino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På kullarna utanför den charmiga medeltidsstaden Castiglion Fiorentino ligger Casale Vitiano med fin utsikt. Den klassiska stenbyggnaden har blivit grundligt renoverad och utrustad med all modern komfort som t.ex. ett bra kök, aircondition i sovrummen, tvättmaskin, diskmaskin, strykjärn, TV osv.

Det finns goda möjligheter för vandringsturer i området och om man vill gå längre än de fyra km in till staden där man finner diverse inköpsmöjligheter, caféer och matställen så kan man bege sig ut på längre turer och komma ända till Lignanos naturpark.

Läs mer om Casale Vitiano

Framför huset finner man en veranda med bord och stolar och i den stora trädgården finns en härlig pool på 11,5 x 5,5 meter varifrån utsikten är mycket fin. Självklart finns det även grill.

Villa med 12 sovplatser (240 m² ):
- Villans 240 m² är fördelade på två våningar samt ett annex. På första våningen finns det uppehållsrum med öppen spis, kök, badrum samt ett rum med tvättmaskin. På andra våningen finner man tre sovrum med dubbelsängar (varav det ena har eget badrum) samt ett badrum. I annexet finns sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum. Det är möjligt att lägga till två extra sängar.

Dölj texten
 
 
search map