Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

Casale San Martino

 
Casale San Martino är inte tillgänglig i dagsläget
Casale San Martino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglion Fiorentino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I de fina backarna bakom Castiglion Fiorentino ligger Casale San Martino, ett pittoreskt gammalt lanthus från 1800-talet med tillhörande spannmålslager, i vilket man nu har inrett semesterboende. Staden ligger ca. 8 km från huset medan närmaste inköpsmöjligheter hittas bara 3 km. härifrån. Från huset har man en tjusig utsikt över dalen.

På första våningen hittar vi ett fint traditionellt toscanskt matkök med öppen spis (samt flera moderna bekvämligheter såsom diskmaskin, kylskåp och ugn), stort uppehållsrum med bäddsoffa för två, badrum och ett mindre rum med tvättmaskin.

Läs mer om Casale San Martino

På andra våningen finns ytterligare två sovrum med dubbelsäng och eget badrum (det ena med badkar), ett till sovrum med två enkelsängar och ett loft med ytterligare två sängar samt eget badrum.

Vid sidan om huset hittar vi det gamla spannmålslagret, som nu används som annexboende för två personer. Här finns två enkelsängar och eget badrum.

Dölj texten
 
 
search map