Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

Casale Il Trecento

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo i östra Toscana, knappt 20 kilometer från den vackra staden Arezzo. Ha det mysigt i ett hus uppfört i sten enligt typisk toscansk byggstil. Insvept i stora olivlundar och omgiven av andra pittoreska byar, erbjuder Casale Il Trecento en möjlighet att uppleva det mest autentiska Toscanska lantlivet.

Upplev det lantliga Toscana

Slappna av i de natursköna olivlundarna som omringar Castiglione Fiorentino där allt har en historia att berätta. Vardagsrummet, sovrummet och köket ligger på andra våningen, medan första våningen - då det begav sig - var till djuren med stall och krubbor. På egendommen hittar du också en liten vinkällare från 1700-talet och på förfrågan kan du få smaka på viner och olivoljor producerade på gården.

Slappna av i skuggan från de gamla olivträden

Njut av din tid i de idylliska omgivningarna där de toscanska kullarna täcks av gyllene trädtoppar. Spendera lugna stunder med familjen i skuggan från olivträden på terrassen, eller läs en bra bok på gräset vid poolen. Och barnen ska såklart inte utelämnas: gungor och rutschkanor ger dem tillräcklig sysselsättning medan du vilar. Trädgården är helt skyddad så du slipper oroa dig över nyfikna grannar. Infinitypoolen (6x12 m stor, 140 cm djup) med hydromassage för stela muskler bjuder in till att kyla ner dig på varma sommardagar. Samla familjen runt bordet vid grillen och vedugnen när dagen börjar gå mot kväll, och inta en härlig måltid tillsammans under stjärnorna.

Utforska trakten till fots

Här bor du på ett ställe präglat av lokal folklore och mystik. Huset var en gång en del av en skjutbana med måltavlor 300 meter bort, därav villans namn (trecento = trehundra på italienska). Samtala med gårdsägarna i området och lär dig mer om ställets historia och legender - om du kan förstå deras dialekt vill säga. Du hittar dem sittandes på torgen i Castiglione Fiorentino, och du kan promenera dit längs lantliga sidovägar då du bor cirka 1,5 km utanför landsbyn. I Castiglione hittar du också ett stort urval av restauranger som serverar traditionella och lokala rätter.

Hyr ett stort hus och samla hela familjen

Casale Il Trecento ger dig möjligheten att samla dina barn, föräldrar, släktingar och vänner i ett bra utrustat hus där alla hittar sin plats. Alla gemensamma utrymmen ligger på andra våningen, och husets fyra sovrum (varav ett har plats till en extrasäng vid förfrågan) och två badrum är utspridda i det rymliga huset, där det också finns öppen spis. Ät middag utomhus på terrassen på andra våningen, eller i "ladan" på första våningen om det blir för varmt i huset (det är mycket kyligare där). Köket är utrustat med kylskåp, frysbox, ugn, diskmaskin, en italiensk kaffemaskin, elektrisk kaffekokare, brödrost och gasspis.

Villan på Casale Il Trecento

Villa m. privat pool

Den rymliga villan Casale Il Trecento är ca. 250 m² stor fördelat på två våningar. Boningen hittar du på andra våningen, som du har tillgång till via en extern stentrappa (5 trappsteg). Du kommer in i en liten gång och finner två dubbelrum, ett badrum med dusch, ett stort vardagsrum kombinerat med matsal där det finns en öppen spis, soffor och ett stort öppet kök. Här har du också tillgång till en stor terrass möblerad med bord, bänkar och parasoll. På samma våning hittar du också ett stort rum med öppen spis, en dubbelsäng och en enkelsäng, samt ytterligare ett dubbelrum med eget badrum (med badkar). På första våningen, i den gamla ladan, hittar du ett bord och stolar inom de autentiska och svala stenväggarna. Det finns också ett tvättrum med tvättmaskin och strykjärn här nere.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map