Omdömen från Badia Roccavo

 
Badia Roccavo är inte tillgänglig i dagsläget
Badia Roccavo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglion Fiorentino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Badia Roccavo

Läs personliga omdömen av Badia Roccavo som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Badia Roccavo. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 5 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Astrid med sällskap från Mora i Sverige bodde på Badia Roccavo i Castiglion Fiorentino från den 9. till den 16. maj 2009.

Vi har haft en underbar resa och ett väldigt trevligt bemötande av vaktmästaren (jag kommer inte ihåg namnet).
Han tipsade oss om en lokla restuarang bara 1 km ifrån huset med underbar mat. Jag återkommer med närmare beskrivningar av våra pärlor som vi hittade bla. Cortina och dess kosnt gallerier.
Har boendet levt upp till era förväntningar?
Ja, med 110 %. Huset var fantastiskt och trädgården med alla rosor och svimmingpoolen var grädde på moset. Det var så "toscant" och lugnt och fridfullt. Att rekommendera när man behöver vila samtidigt som att uppleva härlig mat.
Den lokala befolkningen var trevliga och en av oss i gruppen pratade italienska, vilket gjorde att vi kunde kmmunicera. Vi blev intresserade av den lokala konstnären och inbjuden i hand atelje och köpte konst av honom.
Allt har fungerat med beröm godkänt med er som arrangör och vi rekommenderar er sajt till vänner och bekanta.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2009
Antal resande 7 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Lina med sällskap från Vallåkra i Sverige bodde på Badia Roccavo i Castiglion Fiorentino från den 21. juni till den 5. juli 2008.

Vi två familjen som vistades i huset och Toscana är mycket nöjda.Huset och omgivningarna var precis som vi önskade att de skulle vara, till och med bättre. Huset var härligt, rymligt och medeltida med höjd i tak och svala stengolv. Att vakna till fågelkvitter och vara omgivna av grönskade skog, olivlund och vinstockar och dessutom med utsikt över en borg från 1000-talet var underbart. Till huset hör vackra vandringstigar upp i skogen. Poolen hade perfekt temperatur och hela stället övervakades av "vaktmästaren" Pietro som var en mycket rar och omtänksam sådan.Minus var att det inte fanns någon musikanläggning /cdspelare (en liten Tv fanns) och att köksutrustningen inte var komplett och lite "sliten".Vi blev förälskade i både Castiglion Fiorentino och Cortona, mysiga städer, fulla av kultur , men även vanliga städer med möjlighet att köpa livsmedel och annat vi behövde.Er vägbeskrivning räcker dock inte för att hitta rätt. Vi ringde det nummer vi hade blivit anvisade (hos er) med det gick tydligen till någon samordnare på ett kontor som inte riktigt visste hur vi skulle åka. Medan vi väntade längs vägen på att få nya anvisningar tog vi hjälp av lokalbefolkningen. I er vägbeskrivning står det på slutet att man ska åka 3 km och sedan är det en liten väg till höger och så är man framme. Så är det inte.Sista raderna ( efter att man har svängt in vid sista vägskylten) bör vara : kör ca 3 kilometer. Passera vägskylt "Casopoli", efter ca 300 m liten stenbro på höger sida. Kör över bron. Där finns två hus. Det stora huset uppe i backen är In-Italias. Ingång från baksidan.Vi rekommenderar gärna detta vackra hus och denna härliga plats till fler.

In-Italias kommentar

Tack för er fina reseberättelse och vägbeskrivning, vi ska kolla och ändra på vår..

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 7 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2005
Antal resande 6 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map