Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

Badia Roccavo

 
Badia Roccavo är inte tillgänglig i dagsläget
Badia Roccavo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglion Fiorentino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ett skolexempel på arkitektur för lanthus från 1800-talet i denna del av Toscana! Vi gläds åt att man vid renoveringen för några år sedan inte har ändrat på husets yttre och inre charm.

I taken finns fortfarande träbjälkar kvar, golven är de klassiska terracotta, den öppna spisen är stor och möblerna är i stor utsträckning i gammal stil. På gårdsplatsen finns blommor och en pergola täckt av vinrankor där man även finner bord och stolar så man kan sitta ute och njuta av maten och kanske ett gott glas vin.

Läs mer om Badia Roccavo

Här finns självklart också en pool (10 x 6 meter) med tillhörande solstolar, parasoller och trädgårdsmöbler. Här finner man lugn och ro, vacker natur och så är det endast tre kilometer till den charmiga staden Castiglion Fiorentino. Vad mer kan man önska sig?

Villan på Badia Roccavo

Villa med 8 sovplatser

Alla villans 200 kvm finns på andra våningen dit man kommer via en utomhus uppmurad trappa som slutar i en liten altan med bord och stolar. Villan består av uppehållsrum med stor öppen spis, TV, välutrustat kök med matplats, uppehållsrum med kokvrå, två sovrum med dubbelsäng, två sovrum med två enkelsängar samt två badrum. Då huset har två ingångar, två kök och två badrum är villan framförallt lämplig för två familjer som vill bo tillsammans men samtidigt vill ha sitt "eget".

Dölj texten
 
 
search map