Omdömen från Agriturismo Sant'Angelo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Sant'Angelo

Läs personliga omdömen av Agriturismo Sant'Angelo som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Sant'Angelo. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Perfekt boende

En trevlig anläggning som har det man behöver för en skön vistelse.

Castiglion Fiorentino som semester-destination

Agriturismo Sant'Angelo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Sant'Angelo
Tvårumslägenhet Fienile med 2/4 sovplatser (första våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Kanonupplevelse

Vi anlände till Agriturismo Sant'Angelo lite trötta efter bilturen och slöa av värmen. OCH, då var poolen precis vad vi behövde! Giardino ligger i direkt anslutning till poolområdet och vi hade glädje av det varje dag.
Lägenheten var ren och fin. Det var en härlig känsla att vara på stället med välskötta faciliteter och byggnader.
Huset är lite högt beläget, vilket ger en fantastisk utsikt över dalen och hela vägen till Cortona på toppen av bergen.
Vi fick en härlig middag i restaurangen "Vita Nova" på stället.

Rekommendationer till andra gäster

Närmaste inköp i Foiano. Tänk även på att spendera en dag på att se själva staden.
Det finns outlet i Valdichiana med sportartiklar och kläder.
Vad gäller utflykter rekommenderar jag Siena och Cortona. Ge er iväg tidigt.

Agriturismo Sant'Angelo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Sant'Angelo
Tvårumslägenhet Giardino med 2/4 sovplatser (första våningen/andra våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Idyll i Toscana

Vi har haft en fantastisk vistelse på Agriturismo Sant'Angelo :-). Stor fin lägenhet med bra inredning och aircondition. Poolen är perfekt till stället.
Detta är idyll och balsam för själen.

Agriturismo Sant'Angelo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Sant'Angelo
Trerumslägenhet Scale med 4/5 sovplatser (tredje våningen)

Dock saknas lite utrustning i köket, skärbräda och en ordentlig kniv.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ett litet paradis

Vi var 2 vuxna och 2 barn på resa, och har haft en helt vidunderlig och avslappnande semester. Stället är perfekt om man önskar en semester där man bara ska slappna av och njuta av tiden tillsammans, stället är fritt från turism och människorna är mycket vänliga och hjälpsamma. Om man är ok med att köra, så ligger det många restauranger i området.

Agriturismo Sant'Angelo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Sant'Angelo
Tvårumslägenhet Giardino med 2/4 sovplatser (första våningen/andra våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Nyttjades inte.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Nyttjade vi bara en gång.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Superfint

8:ende år i rad som vi håller semester i augusti i Toscana.
Detta stället är absolut ett av de bästa vi har bott på - fin lägenhet, rent överallt, restaurang med takeaway, lugn och ro, kort avstånd till mysiga bergsbyar. Det saknas lite köksutrustning, men kan absolut laga mat själv.

Agriturismo Sant'Angelo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Sant'Angelo
Tvårumslägenhet Nido med 2 sovplatser (första våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Sant'Angelo

Castiglion Fiorentino som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Sant'Angelo

Castiglion Fiorentino som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Tenuta Lupinari

Bucine, Toscana

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map