Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Agriturismo San Francesco

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I det böljande landskapet mellan de två pittoreska städerna Castiglion Fiorentino och Foiano della Chiana ligger gården Agriturismo San Francesco som producerar vin, olivolja, marmelader och grönsaker. Allt detta kan du självklart köpa med hem "vid stalldörren", men ägarna erbjuder även att stå för frukosten samt förbereder på förfrågan goda toskanska middagar till gästerna.

Lägenheter med egen terrass vid dörren

Även om detta ännu primärt är en producerande lantbruksverksamhet, finns här också plats till gäster. Två av husen har nämligen vardera blivit uppdelade i två lägenheter. De fyra lägenheterna har alla eget utomhusområde med bord och stolar. Här har man också en gemensam trädgård med pool på 12 x 6 meter som delas med ägarna (används sällan av dem själva) samt tvättmaskin.

Läs mer om Agriturismo San Francesco

Det okända Toscana och kända märken

Agriturismo San Francescos placering är riktigt bra och en fin kombination av känt och okänt. Den okända lilla staden Foiano della Chiana ligger endast 3 km bort medan det är 12 km till Castiglion Fiorentino där man finner diverse inköpsmöjligheter, caféer och matställen. Men för att allting inte ska bli högkulturellt kan vi nämna att det stora Valdichiana Outlet Village med flera märkesbutiker ligger endast 8 km bort.

Läs om l√§genheterna på Agriturismo San Francesco

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Agriturismo San Francesco

Läs personliga omdömen av Agriturismo San Francesco som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo San Francesco. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Ett alldeles särskilt ställe

Vi var en familj på två vuxna och två barn som var iväg på två veckors semester på Agriturismo San Francesco. Det är ett fint ställe. Det är fridfullt, en HÄRLIG pool, vacker utsikt till Cortona, över solrosor och gula fält. Gårdens ägare var alltigenom otroligt rara och hjälpsamma.
Det fanns vin och kaka när man kom. Vi kunde utnyttja deras härliga trädgård, där vi hämtade kryddväxter, tomater, sallad, lök, vitlök, päron m m. Alla vi gäster blev inbjudna till middag en kväll – läcker mat och god stämning.
Stället är fint som utgångspunkt för diverse utflykter – vi besökte Cortona, Arezzo, Monte San Savino, Castiglion Florentino, Perugia, Assissi, Spoleto osv. Vi flög till Rom och hade hyrt en bil där. Det var smidigt och lätt att hitta till stället. Vi kommer helt säkert tillbaka – och det gör även många av de andra gästerna (vi pratade med folk som varit där upp till 15 gånger)...

Läs mer

Bedömning av Agriturismo San Francesco

Läs mer

Bedömning av Agriturismo San Francesco

Läs mer

Bedömning av Agriturismo San Francesco

Läs mer

Bedömning av Agriturismo San Francesco

Läs mer
 
search map