Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Agriturismo San Francesco

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I det böljande landskapet mellan de två pittoreska städerna Castiglion Fiorentino och Foiano della Chiana ligger gården Agriturismo San Francesco som producerar vin, olivolja, marmelader och grönsaker. Allt detta kan du självklart köpa med hem "vid stalldörren", men ägarna erbjuder även att stå för frukosten samt förbereder på förfrågan goda toskanska middagar till gästerna.

Lägenheter med egen terrass vid dörren

Även om detta ännu primärt är en producerande lantbruksverksamhet, finns här också plats till gäster. Två av husen har nämligen vardera blivit uppdelade i två lägenheter. De fyra lägenheterna har alla eget utomhusområde med bord och stolar. Här har man också en gemensam trädgård med pool på 12 x 6 meter som delas med ägarna (används sällan av dem själva) samt tvättmaskin.

Läs mer om Agriturismo San Francesco

Det okända Toscana och kända märken

Agriturismo San Francescos placering är riktigt bra och en fin kombination av känt och okänt. Den okända lilla staden Foiano della Chiana ligger endast 3 km bort medan det är 12 km till Castiglion Fiorentino där man finner diverse inköpsmöjligheter, caféer och matställen. Men för att allting inte ska bli högkulturellt kan vi nämna att det stora Valdichiana Outlet Village med flera märkesbutiker ligger endast 8 km bort.

L√§genheterna på Agriturismo San Francesco

Trerumslägenheten Stelle med 5 sovplatser

Ligger på första våningen och är 52 m² stor. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och öppen spis, sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har även en övertäckt terrass med bord och stolar.

Trerumslägenheten Cielo med 5 sovplatser

Ligger på första våningen och är 52 m² stor. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och öppen spis, sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har även en övertäckt terrass med bord och stolar.

Trerumslägenheten Luna med 6 sovplatser

Fördelad på två våningar med ingång på första våningen och är 75 m² stor. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå, bäddsoffa för två, öppen spis samt badrum med toalett och dusch. På andra våningen finner man sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har även privat pergola med bord och stolar.

Trerumslägenheten Sole med 6 sovplatser

Ligger på två etager med ingång på första våningen och är 100 m² stor. På första våningen finns uppehållsrum med kokvrå, bäddsoffa till två och öppen spis samt badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har privat pergola med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Fattoria La Gabola

Cortona, Toscana

Fattoria di Gratena

Bettolle, Toscana

Agriturismo Le Capanne

Castiglion Fiorentino, Toscana

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Toscana

search map