Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Agriturismo Le Capanne

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Omtyckta Agriturismo Le Capanne (336 m.ö.h.) har den vackraste utsikt över backarna öster om Castiglion Fiorentino vars område domineras av olivplantager, vinmarker och skog. Detta är en plats där du kan till fullo koppla av och njuta av livet, göra sköna promenader och cykelturer.

Produktion av vin och olivolja

På Le Capanne producerar man ekologisk olivolja, vin av god kvalitet och odlar flera frukter som du är välkommen att själv plocka från träden. I skogarna finner du på hösten kastanjer, bär och svamp, perfekt sysselsättning för dig som reser utanför sommarhalvåret. Tycker du om att rida så finns det tillgång till hästar 7 km från huset.
På gården håller man dessutom matlagningskurser som varar mellan 3 - 5 timmar. De kan, på förfrågan, även ordna yogalektioner och utflykter. Är du intresserad av gårdens olika evenemang så hör med värdarna så får du all information du behöver.

Läs mer om Agriturismo Le Capanne

Passion och kärlek i generationer

Det gamla lanthuset har blivit upprustat så att du kan njuta av landskapet och omgivningarna i bekväma bostäder och med de tjänster som de gamla toskanska bönderna inte hade installerat i gamla dagar. Atmosfären och charmen präglar dock fortfarande stället och det är Gabriele Mazzeschi, den yngste av tre generationer, som i dag driver stället med passion och kärlek tillsammans med sin fru Irene och sina föräldrar Margherita och Vincenzo.

Njut av läget, solen och den blå himlen

Agriturismo Le Capanne har som sagt ett fint läge, omgiven av ett grönt vackert landskap med vinrankor och olivlundar. Utsikten är charmerande över de gröna kullarna. Denna utsikt har du även från utomhuspoolen du hittar i trädgården och här finns bord, stolar och parasoller samt grill så att du under sommaren kan njuta av solen i fulla drag.

Du bor nära en mysig liten by

Castiglion Fiorentino är en mysig liten by där du har några butiker, tobaksaffärer, barer och restauranger. In till centrum är det ca 7,5 km, men du hittar en restaurangen redan ca. 900 m från huset och närmsta livsmedelsaffär har du ca. 1 km bort. Önskar du ett ännu större utbud kan du bege dig till Arezzo
som du har ca 25 km bort, och här har du ett ganska stort centrum med diverse utbud. Glöm inte bort att svänga upp om den underbara lilla staden Cortona, som säkert blir en favorit.

Rustikt och charmigt

Lägenheterna är rustika både vad gäller utformandet med stengolv och synliga takbjälkar som själva möbleringen. Här finns endast fyra lägenheter varav två ligger på bottenplan och två av dem en trappa upp. En gemensam hall med öppen spis finns att tillgå. Alla är komfortabelt utrustade med pentry, tvättmaskin, strykfaciliteter och badrum med dusch/kar och hårtork. Varje lägenhet har sin dedikerade plats i trädgården med bord och stolar.

L√§genheterna på Agriturismo Le Capanne

Trerumslägenheten Castagneto med 4 + 2 sovplatser

Lägenheten Castagneto ligger på bottenplan och är på ca. 77 m². Lägenheten består av ett kök med ugn, uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, sovrum med två enkelsängar och två badrum med toalett och dusch. Lägenheten är dessutom utrustad med tvättmaskin. Direkt utgång till trädgården.

Trerumslägenheten Noceto med 4+2 sovplatser

Lägenheten Noceto ligger på bottenplan och är på ca. 81 m². Lägenheten består av ett kök med ugn, uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och två badrum med toalett och dusch. Direkt utgång till trädgården.

Trerumslägenheten Bosco (2:a vån.)

Lägenheten Bosco ligger på andra våningen och är på ca. 69 m². Lägenheten består av ett kök med ugn, uppehållsrum med öppen spis, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenheten Oliveto (3:e vån.)

Lägenheten Oliveto ligger på andra våningen och är på ca. 74 m². Lägenheten består av ett kök med ugn, uppehållsrum, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map