Agriturismo i Castiglion d'Orcia i Toscana

Podere le Muline

 
Podere le Muline är inte tillgänglig i dagsläget
Podere le Muline är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglion d'Orcia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I den frodiga gröna dalen nedanför Castiglion d'Orcia, vars vackra borg man ser tydligt härifrån ligger Podere le Muline i verkligt fridfulla omgivningar. En speciell charm som detta ställe har är att man kan gå genom skogarna till den lilla pittoreska byn Bagni Vignoni som sedan Medeltiden har varit känd för sina varma källor, det är inte mer än 500 meter med det kan ändå rekommenderas att passera den lilla bron över bäcken när det inte regnar.

Njut semestern och lugnet

Det enda som stör friden här är fåglarna och vattnet som rinner i den närliggande floden. Här kan man verkligen slappna av och bara njuta av de vackra omgivningarna och ta promenader i den orörda naturen som finns precis utanför dörren. De sista 2 kilometerna går på en grusväg av ganska ringa kvalitet, de flesta bilar bör dock kunna ta sig fram utan problem, bara man kör sakta.

Läs mer om Podere le Muline

Välmöblerade lägenheter delar poolen

Lägenheterna är välmöblerade i rustik stil vars enda fel är att det finns för många (!) möbler. Alla lägenheter är utrustade med aircondition, satelit-TV, DVD samt köksfaciliteter med spis med 4 kokplattor, ugn och kylskåp. Under de första par år var detta vackra ställe under dålig rengöring och med dåliga vocevärdar detta har turligt nog ändrats då ett mycket seriöst par från NordItalien har övertagit arbetet.

Notering

Notera att de första par år led detta vackra ställe av mycket dålig rengöring och värdar som inte gjorde det som förväntades. Det har skönt nog ändrat sig nu.

Läs om lägenheterna på Podere le Muline

Dölj texten
 
 
search map