Agriturismo i Castiglion d'Orcia i Toscana

Podere le Muline

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I den frodiga gröna dalen nedanför Castiglion d'Orcia, vars vackra borg man ser tydligt härifrån ligger Podere le Muline i verkligt fridfulla omgivningar. En speciell charm som detta ställe har är att man kan gå genom skogarna till den lilla pittoreska byn Bagni Vignoni som sedan Medeltiden har varit känd för sina varma källor, det är inte mer än 500 meter med det kan ändå rekommenderas att passera den lilla bron över bäcken när det inte regnar.

Njut semestern och lugnet

Det enda som stör friden här är fåglarna och vattnet som rinner i den närliggande floden. Här kan man verkligen slappna av och bara njuta av de vackra omgivningarna och ta promenader i den orörda naturen som finns precis utanför dörren. De sista 2 kilometerna går på en grusväg av ganska ringa kvalitet, de flesta bilar bör dock kunna ta sig fram utan problem, bara man kör sakta.

Läs mer om Podere le Muline

Välmöblerade lägenheter delar poolen

Lägenheterna är välmöblerade i rustik stil vars enda fel är att det finns för många (!) möbler. Alla lägenheter är utrustade med aircondition, satelit-TV, DVD samt köksfaciliteter med spis med 4 kokplattor, ugn och kylskåp. Under de första par år var detta vackra ställe under dålig rengöring och med dåliga vocevärdar detta har turligt nog ändrats då ett mycket seriöst par från NordItalien har övertagit arbetet.

Notering

Notera att de första par år led detta vackra ställe av mycket dålig rengöring och värdar som inte gjorde det som förväntades. Det har skönt nog ändrat sig nu.

Läs om l√§genheterna på Podere le Muline

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Podere Santa Francesca

Campiglia d'Orcia, Toscana

Podere Torricella

Buonconvento, Toscana

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Populärt i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Agriturismo Collelungo

Castellina in Chianti

search map