Agriturismo i Castiglion d'Orcia i Toscana

Podere il Tigliolo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Podere il Tigliolo är på många sätt den klassiska toscanska bondgård, som blivit övergiven i samband med industrialiseringen, men som sedan har återupptäckts och blivit uppdelad till lägenheter för uthyrning. Det finns många exempel men på Podere il Tigliolo har resultatet blivit mera lyckat (om du söker det autentiska och fridfulla) än på många andra ställen.

Välskött och pittoreskt

Det är svårt att beskriva, men gården har en stor personlighet. Byggnaderna är mycket pittoreska, och original strukturen har man efter bästa möjlighet tagit till vara på. Allt är väl underhållit utan att på något sätt vara petigt eller för pretentiöst. Du kan dock inte förvänta dig varken tv eller aircondition på detta stället: här är vår vardagliga lyx och bekvämligheter bortvalda till fördel för det enkla och naturliga. Men vem kan överleva utan internet? Lugn, här finns wi-fi.

Läs mer om Podere il Tigliolo

Lugn och ro

Alla lägenheter har en privat terrass med bord och stolar, men i trädgården finns även en gemensam terrass med grill, bord och stolar. Utsikten är fantastisk: Du ser ut över berg och dalar till Montalcino (de närmsta vingårdarna, som levereras druvor till Brunello, ligger ganska nära gården). Oljud och trafikbuller existerar inte här, eftersom du bor långt bort från de större trafiklederna, men det är också det priset du får betala när du får köra ca 7 km på grusväg för att komma fram.

Läs om l√§genheterna på Podere il Tigliolo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Podere il Tigliolo

Läs personliga omdömen av Podere il Tigliolo som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Podere il Tigliolo. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Podere il Tigliolo

En sann pärla

Podere il Tiglio är en sann pärla i det Toscanska landskapet. Det ligger 7km ut på en slingrig grusväg i bra skick, som går upp och ner, men läget och lugnet är värt det. Värden Paolo är otroligt gästfri, och gör allt för att man ska trivas. Det handlar inte alls om att han ska få in depositionen så fort som möjligt, nej han vill hellre berätta om områdets sevärdheter och restauranger.

Lägenheten Giglio är mycket läcker, bra rum, fullt utrustat kök med alla tänkbara tillbehör, egen stor terrass med en vacker utsikt över landskapet och poolen. Det finns bordtennis, fotbollsplan och en liten petanquebana.
Det finns TV i receptionen och möjlighet att koppla upp sig på internet, det fungerar inte så bra dock, så om man har behov av mycket nyheter och internet får man tänka på det.
I staden San Quirico d'Orcia som grusvägen utgår ifrån, ligger det en bra Coopaffär och där finns många bra restauranger.

Läs mer

Bedömning av Podere il Tigliolo

Stället ligger vid en rätt lång grusväg. Detta visste vi Innan. Annars var det inga överraskningar. Det enda som vi diskuterade var att terrassen som hörde till lägenheten, kunde bli bättre. Terrassen sluttar ned och så är det två långa bänkar utan ryggstöd. Det är inte ett ställe som man sitter en längre stund utan att få ont i ryggen. Vi är inte 20 år längre... Ett mindre bord och fyra helt vanliga plaststolar hade varit perfekt. Annars var det nog den terrassen som var mest privat. Min syster hade slagit sin rygg där hemma och hon kunde inte sitta på bänken. Vi fick ta en stol från lägenheten eller en stol från poolen. Inga problem där.
Värdsparet och hans föräldrar var snälla och vänliga.

Läs mer

Bedömning av Podere il Tigliolo

Mycket vackert ställe.
Rent och fint.
Läcker lägenhet med gott om plats.
Otroligt rar personal på stället.
Mycket nöjda med uppehället.

Läs mer

Jørn-Orla og rejsefæller fra Tølløse boede på Podere il Tigliolo i Castiglion d'Orcia

Vi valde Podere Il Tigliolo av en slump, men nästa gång kommer vi att välja detta avsiktligt . Vi blev mötta av värden som ville oss och de andra det allra bästa. Värden gick på semester och överlämnade allt till sina föräldrar, de kunde inte tala engelska, men deras internationella gästfrihet var inte att ta miste på.
Ja, det är en 7 km grusväg, men det uppvägs snabbt vid poolen och härliga faciliteter både inne och ute - inte minst utsikt över vingårdar och Montelcino, solnedgång över Montelcino sannolikt inte kan överträffas !
Värden rekommenderade oss att besöka vingården Campotondo i Campiglia d'Orcia, kommer vi sedan vidare till alla framtida gäster, här var vi mötta av en familj (far, mor och dotter), som gästfritt inbjudna till provsmakning i en vacker trädgård. Dottern är riktigt bra på engelska, och hela familjen berättade livlig och stolt över framställning av vin och olja - som för övrigt rekommenderas starkt.

Läs mer

Bedömning av Podere il Tigliolo

Läs mer

Bedömning av Podere il Tigliolo

Läs mer
 
search map