Agriturismo i Castiglion d'Orcia i Toscana

Podere il Tigliolo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Podere il Tigliolo är på många sätt den klassiska toscanska bondgård, som blivit övergiven i samband med industrialiseringen, men som sedan har återupptäckts och blivit uppdelad till lägenheter för uthyrning. Det finns många exempel men på Podere il Tigliolo har resultatet blivit mera lyckat (om du söker det autentiska och fridfulla) än på många andra ställen.

Välskött och pittoreskt

Det är svårt att beskriva, men gården har en stor personlighet. Byggnaderna är mycket pittoreska, och original strukturen har man efter bästa möjlighet tagit till vara på. Allt är väl underhållit utan att på något sätt vara petigt eller för pretentiöst. Du kan dock inte förvänta dig varken tv eller aircondition på detta stället: här är vår vardagliga lyx och bekvämligheter bortvalda till fördel för det enkla och naturliga. Men vem kan överleva utan internet? Lugn, här finns wi-fi.

Läs mer om Podere il Tigliolo

Lugn och ro

Alla lägenheter har en privat terrass med bord och stolar, men i trädgården finns även en gemensam terrass med grill, bord och stolar. Utsikten är fantastisk: Du ser ut över berg och dalar till Montalcino (de närmsta vingårdarna, som levereras druvor till Brunello, ligger ganska nära gården). Oljud och trafikbuller existerar inte här, eftersom du bor långt bort från de större trafiklederna, men det är också det priset du får betala när du får köra ca 7 km på grusväg för att komma fram.

Läs om l√§genheterna på Podere il Tigliolo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map