Agriturismo i Castiglion d'Orcia i Toscana

Osteria dell'Orcia

 
Osteria dell'Orcia är inte tillgänglig i dagsläget
Osteria dell'Orcia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglion d'Orcia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I hjärtat av den vackra dalen Val d'Orcia i den södra delen av Toscana ligger det 4 * Hotel Osteria dell'Orcia.

Den vackra gamla byggnaden härstammar från 1600-talet och fungerade som poststation de första hundra åren på vägen mellan Siena och Rom. De hästdrivna postvagnarna körde in genom den stora porten och de resande fick bo på andra våningen där det fanns sovrum. I slutet av 1800-talet upphörde postverksamheten och man började syssla med lantbruk istället. Detta upphörde på 1950-talet då många människor flyttade ifrån landet till städerna. Under 1990-talet renoverades stället men man behöll den gamla byggnadens charm. Idag fungerar byggnaden som ett hotell med restaurang som kan tillfredställa även de mest krävande gästerna.

Läs mer om Osteria dell'Orcia

Hotellets alla rum har aircondition, satelit-TV, minibar, förvaringsbox och badrum med massagedusch och hårtork. Det hör till ställets speciella charm att inget rum liknar något annat då man vid renoveringen valde att prioritera byggnadens rumsplan.

I hotellets trädgård finns en härlig pool och det är möjligt att hyra mountainbikes på hotellet så man kan ta en tur i dalens härliga natur. Endast fem kilometer från hotellet finner man de charmiga små städerna San Quirico d'Orcia och Castiglione d'Orcia.
Mot beställning arrangeras middag och frukost för mindre sällskap i hotellets stämningsfulla matsal.

Dölj texten
 
 
search map