Agriturismo i Castiglion d'Orcia i Toscana

Le Manzine

 
Le Manzine är inte tillgänglig i dagsläget
Le Manzine är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglion d'Orcia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Endast två kilometer från den lilla byn Gallina (där man kan äta några av de bästa panini i Toscana) ligger detta pittoreska gamla lanthus med vacker utsikt över landskapets kullar, dalar och kornfält. Som det framgår av bilderna så har ägarna lagt ner mycket arbete för att göra huset vackert och inredningen smakfull. Och eftersom gården öppnade först i juni 2005, framstår allt som nästan oanvänt och välhållt.

Tre lägenheter

Huset är uppdelat i två lägenheter, en på första våningen och en på andra. En liten tredje lägenhet som heter Uva ligger i en annan byggnad 20 meter bort. Köksfaciliteterna är bra och alla tre lägenheterna har dessutom diskmaskin. Poolen som mäter 6 x 12 meter rengörs regelbundet av den unge ägaren. Få hundra meter från Le Manzine ligger det lilla huset Casa Morello. Bor man här har man också tillgång till poolen.

Läs mer om Le Manzine

Storslagen natur

Naturen är storslagen i denna del av Toscana och på Le Manzine bor man så fridfullt att man riskerar att bli sittande här stora delar av semestern. Här är mark runt omkring och landsvägen ligger 2 km bort. Skulle man vilja åka på utflykter så är den kända renässansstaden Pienza endast 10 km bort, till vinstaden Montepulciano har man 25 km och till vackra Siena är det endast 55 km.

Lägenheterna på Le Manzine

Trerumslägenheten Uva med 3 sovplatser

Ligger i ett självständigt hus på ca. 60 m² omkring 20 meter från de andra lägenheterna. Uva består av kök med gasplattor och ugn, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng samt badrum med dusch. Lägenheten har satellit-TV och diskmaskin. Dessutom har man en privat uteplats med bord och stolar.

Trerumslägenheten Girasole med 3/5 sovplatser

Ligger på andra våningen och är ca. 85 m². Lägenheten består av uppehållsrum med öppen spis och bäddsoffa för två barn, kök med gasplattor och ugn -en suite med uppehållsrummet (separerad med ett uppmurat valv), sovrum med himmelssäng, sovrum med enkelsäng och badrum. Lägenheten har dessutom satellit-TV och diskmaskin. Det tillhör egen uteplats med bord och stolar till lägenheten.

Trerumslägenheten Olivo med 4/6 sovplatser

Ligger på första våningen och är på ca. 85 m². Lägenheten består av uppehållsrum med öppen spis och bäddsoffa för två personer, kök med gasplattor och ugn en suite med uppehållsrummet (separerad med entt uppmurat valv), två sovrum med dubbelsäng samt två badrum. Lägenheten har dessutom satellit-TV och diskmaskin. Från uppehållsrummet har man utgång till egen uteplats med bord och stolar strax framför poolen.

Dölj texten
 
 
search map