Semesterbostad i Castiglion d'Orcia i Toscana

Casa Morello

 
Casa Morello är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Morello är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglion d'Orcia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna fina och helt nyrenoverade mindre villa ligger i det vackra sydtoscanska landskapet som präglas av kullar, dalar och odlad jord. Från husets storslagna terrass kan man njuta av den fridfulla naturen så långt ögat kan nå. Vill man besöka kulturstäder finns det flera möjligheter så som t.ex. Pienza, Montepulciano och Siena.

Casa Morello ligger 200 meter från gården Le Manzine där man kan använda den fina poolen (12 x 6 m) som finns till förfogande.

Läs mer om Casa Morello

Villa med 4 sovplatser
- Man kommer in i huset på första våningen och möter ett rymligt vardagsrum med soffgrupp och öppen spis. Från vardagsrummet har man tillgång till husets 30 m² stora terrass med panoramisk utsigt över Orcia-dalen. Terrassen är möblerad med bord, stolar och parasoll. På första våningen finner man dessutom ett kök med spis (4 kokplattor och ugn), diskmaskin och kylskåp med frysfack. Vidare finns det sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel), badrum med toalett och dusch samt ytterligare ett sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Under husets terrass finns det en övertäckt veranda som man kan använda när solen är för stark.

Dölj texten
 
 
search map