Agriturismo i Castelnuovo Garfagnana i Toscana

Borgo Isola Santa

 
Borgo Isola Santa är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo Isola Santa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castelnuovo Garfagnana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi befinner oss högt upp i de frodiga, gröna bergen övanför Lucca i den nordliga delen av Toscana. Detta är inte stället för de som gärna vill besöka Siena, Florens och Chianti var dag, för det går långsamt upp hit längs de små vägarna. Istället kan man här vara säker på en autentisk upplevelse, jämfört med vad man skulle få i de mer uttjatade områdena i Toscana.

"Borgo" betyder på italienska en "liten samling hus" eller en "liten landsort", det är i grunden samma ord som "borg". Borgo Isola Santa består av ganska få hus (samt en liten pittoresk liten kyrka), som övergavs under 50-talets urbanisering.

Läs mer om Borgo Isola Santa

Under de senaste åren har lägenheterna restaurerats och det finns här en handfull lägenheter till uthyrning. Det är tal om en lyckad kompromiss mellan att ha bevarat de gamla husen med dess friliggande bjälkar i taket och terracottagolven, kompletterat med komfort såsom satellit-TV, telefon, fint möblemang och naturligtvis rinnande vatten.

För inköpsmöjligheter och restauranger är Castelnuovo Garfagnana som ligger 12 km härifrån, alltid värt ett besök. Det ska uppmärksammas att man inte kan komma närmare än 200 meter från bostäderna. Här kan man parkera sin bil, och sedan få bagaget transporterat den sista biten i en fyrhjulstraktor.
Ställets unika placering, gamla spännande ruiner och dramatisk natur gör tillsammans att vi vill avråda stället till barnfamiljer med barn under 12 och personer med gångbesvär. För alla andra är Borgo Isola Santa otroligt överväldigande.

L√§genheterna på Borgo Isola Santa

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (25 m²)

ligger på första våningen och består av uppehållsrum med öppen spis, kokvrå, bäddsoffa för två personer och badrum. Det finns två lägenheter av denna sort.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (65 m²)

ligger i tre plan med ingång på första våningen, var det finns entré och matkök med öppen spis. På andra våningen finns det sovrum med två enkelsängar, badrum och en liten balkong. På tredje våningen hittar vi ett sovrum med dubbelsäng och badrum. Det är möjligt att få en extra säng mot betalning.

Dölj texten
 
 
search map