Villa i Castelnuovo dell' Abate i Toscana

Mulino della Frateria

 
Mulino della Frateria är inte tillgänglig i dagsläget
Mulino della Frateria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castelnuovo dell' Abate här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

År 1606 bestämde sig Arrighi familjen att rusta upp denna gamla vattenmölla som en gång i tiden tillhörde klostret Sant Antimo. Man använde sig av lokal sten och resultatet blev ett vackert stenhus med en lika vacker interiör. Detta är ett stämningsfullt hus med hög mysfaktor och den genuina känsla förstärks när du besöker kyrkan, som du har inom gångavstånd, ca fem minuter bort.

Ett hus för dig som älskar intimitet

I Toscana finns det många gömda pärlor och detta är en av dem. Kvarnen, som var i bruk tills för ca 60 år sedan, erbjuder idag ett charmigt boende med en mycket trevlig inredning. Trätak, stenväggar och terrakottagolv står i fin harmoni med möbleringen och ger ett inbjudande helhetsintryck. Vilket i sin tur bidrar till en intim atmosfär där total avkoppling står i fokus.
Till huset hör en trädgård och det är här du hittar utomhuspoolen. En perfekt oas för varma, sköna sommardagar.

Glöm inte packa ner kameran

Huset ligger fint inbäddat bland Siena's underbara, gröna kullar och fält. Detta är ett område som har mycket att erbjuda både vad gäller naturscenerier och historia. Till San Quirico d'Orcia är det ca 12 km, till Pienza ca 24 km och Bagno Vignoni ca 18 km, tre underbara städer som du helt enkelt måste besöka. Och framför allt ta gärna vägen som går mellan Pienza och San Quircio d'Orcia, Strada Provinciale 146 di Chianciano och du kommer att uppleva helt fantastiska vyer som är svårslagna.

Närheten till Castelnuovo dell'Abate, ca 1,5 km, gör att du inom ett bekvämt avstånd har nära till matbutik, bar och restauranger.

Läs mer om Mulino della Frateria

Rustika rum med hög trivselfaktor
Det finns totalt fyra sovrum och tre badrum i huset. Tre av sovrummen ligger på första plan och två i tornet. Du har faciliteter som ugn, Sat-TV, Wi-Fi (både inne och ute) och aircondition i tre av sovrummen.

Villan på Mulino della Frateria

Hus med 8 bäddar

Det självständiga hus har på bottenplan en stor matsal och kök med utgång till trädgården, ett grovkök med tvättmaskin och torktumlare, ett badrum med dusch. Trappa upp till ett sovrum med privat badrum med dusch, ett stort loungerum med öppen spis, ett stort badrum med dusch och ett sovrum. I det gamla tornet, med snedtak, finns ytterligare två sovrum varav ett av dem är med två enkelsängar.

Dölj texten
 
 
search map