Omdömen från Monte della Via

 
Monte della Via är inte tillgänglig i dagsläget
Monte della Via är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castelnuovo Berardenga här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Monte della Via

Läs personliga omdömen av Monte della Via som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Monte della Via. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Lena med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Monte della Via i Castelnuovo Berardenga från den 20. till den 27. maj 2006.

Var staden och området trevligt? SAGOLIKT, FANTASTISKT
Har boendet levt upp till era förväntningar? ÖVER FÖRVÄNTAN! Har ni tips till nästkommande? Att ta med egna handdukar/baklakarn till bad i poolen. Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? HUSET VAR UNDERBART. FUNGERADE PERFEKT VID ANKOMST. VI KOM SENT MEN DÄR VAR EN HUSANSVARIG OCH VISADE OSS RUNT. LIKASÅ NÄR VI SKULLE ÅKA - INGA PROBLEM. Vi är så nöjda och ska rekommendera huset MONTE DELLA VIA till alla våra vänner. Vi kommer med stor sannolikhet tillbaka. NÅGRA KOMMENTARER: VINGLAS BEHÖVS OCH EN NY STOR STEKPANNA. VORE OCKSÅ BRA MED EN PÄRM MED LITE TIPS PÅ RESTAURANGER I NÄRHETEN, MATAFFÄRER, VINGÅRDAR OCH ANDRA TIPS PÅ UTFLYKTSMÅL.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2006
Antal resande 13 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2004
Antal resande 11 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map