Villa i Castelnuovo Berardenga i Toscana

Monte della Via

 
Monte della Via är inte tillgänglig i dagsläget
Monte della Via är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castelnuovo Berardenga här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta pittoreska gamla hus ligger fridfullt och vackert på backarna mellan Siena och Arezzo på 500 meters höjd vilket innebär ett skönt klimat även under de varma sommarmånaderna. Den centrala belägenheten i Toscana gör huset till en perfekt utgångspunkt för utflykter till hela den fascinerande regionen.

Runt omkring huset finns en stor frodig trädgård med flera hundra år gamla träd och gräsmattor. Mitt i trädgården finns en härlig pool på hela 15 x 5 meter varifrån man har en fin utsikt över dalen Valambra.

Läs mer om Monte della Via

Huset är renoverat med respekt för de gamla traditionella inredningarna. Så man finner både friliggande balkar i taket och golv av terracotta. Möblemanget är snyggt och det finns tillgång till tvättmaskin.

Villan är på 250 m² och är fördelad på 2 våningar.
- På första våningen finner man ett allrum / kök med öppen spis, uppehållsrum, två sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, två badrum (ett med badkar) samt ett mindre kök.
- På andra våningen finns uppehållsrum med stor öppen spis, kök, två sovrum med dubbelsäng, två sovrum med två enkelsängar i varje samt tre badrum.
Det är möjligt att få till 2 st extra sängar.

Dölj texten
 
 
search map