Hotell i Castelnuovo Berardenga i Toscana

Hotel Borgo Scopeto Relais

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Borgo Scopeto Relais är daterad bakåt till 1200-talet och har, sedan den första stenen lades på plats, en lång och spännande historia, där Sozzini dynastin varit delaktig i över fem århundraden. Både gårdens historiska vingslag och geuina atmosfär, som är så typisk för en vingård, är påtaglig. Detta är platsen för dig som uppskattar naturen, närheten till intressanta städer och byar, fin miljö samt god mat och egenproducerat vin.

Grönt så långt ögat når

Sienaprovinsen är känt för sin skönhet och är en plats som ofta blir dokumenterad i filmer, böcker och på planscher. Och förutom ett förtrollande landskap inpå knutarna och panoramavyer har du härifrån en perfekt utgångspunkt att besöka Toscanas många sevärda städer som Siena, Greve In Chianti, San Gimignano och Florens. De underbara omgivningarna inbjuder även till sköna promenader och cykelturer längs vackra småvägar. Till vingården hör 500 hektar mark varav man odlar vin på 70 av dem. Och förutom vinstockar har gården tusentals olivträd som förstärker intrycket. Här finns en hemlig trädgård som anlades under 1800-talet, och som fungerade som en plats där man tränade falkar i jaktsyfte. Idag kan du besöka trädgården och beskåda miniatyrekar och andra ovanliga växter.

Unna dig en dag i poolen

I den stora trädgården finns ett skönt poolområde där du har en saltvattenpool och solstolar till ditt förfogande. Hotellet har också ett Wellness med liten inomhuspool, bastu och turkiskt bad. Här kan du beställa olika typer av behandlingar och produkterna som används kommer från egen tillverkning, baserade på vin, olivolja och honung. Bastu och turkiskt bad är mot betalning på plats. Skulle du däremot vilja röra på dig lite extra kan du utmana ditt resesällskap i ett parti tennis.

För dig som uppskattar god mat

Att lägga ner passion, kärlek och stolthet i matlagning är något italienarna är världsmästare på och här på Hotel Borgo Scopeto Relais följer man dessa traditioner. La Tinaia heter restaurangen och Angelo heter kökschefen som ser till att du har det som allra bäst. Och det är inte bara maten som ska smaka gott utan även upplägget är viktigt. Eftersom gården producerar eget vin kan du passa på att beställa in en flaska till maten eller följa med på vinprovningarna som hålls, antingen här på hotellet eller i cantinan som ligger ett par kilometer bort i Cagliano. Skulle du känna för att prova på något annat kök kan du besöka en av de närliggande restaurangerna/trattoriorna eller bege dig till Siena där du har ett stort utbud av allt du behöver och lite därtill.

Sådant som kan vara bra att veta
Då vingården är mycket omtyckt hålls här en del olika evenemang under årets lopp, och går du i giftastankar har du här ett bra alternativ. Det finns fina cykelvägar i din närhet och cykel går att hyra. Tänk på att en del aktiviteter är på förfrågan och mot en kostnad som du betalar på plats. Vi har inte angett några priser då dessa ännu inte är fastställda.

Läs mer om Hotel Borgo Scopeto Relais

Rummen är ljusa och fina

Här finns totalt 58 rum i olika kategorier. Vi har olika rumstyper att välja mellan och alla är utrustade med airconndition, Sat-TV, Wi-Fi, kassafack, minibar, telefon och hårtork. Lägenheten har ett allrum samt ett sovrum och trädgård. Obs lägenheten har inte kök eller pentry.

Läs om rummen på Hotel Borgo Scopeto Relais

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map