Agriturismo i Castelnuovo Berardenga i Toscana

Castello di Selvole

 
Castello di Selvole är inte tillgänglig i dagsläget
Castello di Selvole är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castelnuovo Berardenga här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den kända vingården Castello di Selvole producerar en rad olika goda viner, inte minst deras Chianti Classico. För en gångs skulle är det här tal om en äkta vingård, som inte bara har vinmarker, uatn också producerar vin från start till slut på gården.

Men förutom möjligheten att både smaka och inhandla dess goda vin (samt olivolja, grappa och vinsanto) vid källardörren, så finns det ytterligare en god anledning att åka de 12 km öster om Siena. Vingåden har nämligen även 21 lägenheter i solid rustik toskansk stil, utspridda i fem byggnader runt om den 18 x 6 meter stora swimmingpoolen, belägen 200 meter från huvudbyggnaden.

Läs mer om Castello di Selvole

Lägenheterna är enkelt och rustikt inredda, varför man inte ska förvänta sig hög standard i form av aircondition, element, diskmaskin, satellit-TV eller andra modera bekvämligheter. Detta är istället platsen där det enkla livet på landet kommer i första hand. Här finns dock swimmingpool, tvättmaskin, bordtennisbord, grill och tennisbana (rackets ska man ta med hemifrån), så helt primitivt är det inte.

Och så slutligen det viktigaste. Här bor man mitt i det klassiska, centrala Chianti. Det omgivande landskapet är betagande vackert. Den närmaste landsorten är Vagliagli, som ligger 4 km. härifrån. Endast 5 minuters promenad från Castello di Selvole finner ni restaurangen La Trappola som serverar klassiska toscanska rätter till både lunch och middag (stängt onsdagar) till rimliga priser.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti, Toscana

Agriturismo La Selva

Siena, Toscana

Il Pero di Cetinale

Sovicille, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

search map