Hotell i Castelnuovo Berardenga i Toscana

Castel Monastero

Exempel på Juniorsuite Exempel på Juniorsuite Exempel på Juniorsuite Exempel på Juniorsuite Exempel på dubbelrum (deluxe) Exempel på dubbelrum (deluxe) Exempel på dubbelrum (deluxe) Exempel på dubbelrum (deluxe) Exempel på suite (executive) Exempel på suite (executive) Exempel på suite (executive) Exempel på suite (executive)
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Castel Monastero är med andra ord platsen för dig som vill bo bra och äta gott samt vara omgiven av ett underbart landskap. På hotellet finns all den komfort du behöver för en lyckad semester. Här finns fina utomhuspooler, SPA, bar och restauranger som serverar gourmetmat. Du kan välja mellan olika typer av rum, sviter och separat villa.

En historisk plats från 1000-talet

Castel Monastero ligger i dalen Ombrone, ca 23 km öster om Siena. Detta var på 1000-talet en liten medeltida by och kloster som då gick under namnet monastero di Ombrone. Under en del år förvandlades klostret till ett slott och ägdes då av den nobla familjen Chigi. I dag fungerar den vackra byggnaden som ett romantiskt och lyxigt hotell där vi alla kan få njuta av dess skönhet.

Läs mer om Castel Monastero

Här finns ett härligt SPA

Wellness och SPA är något som blir allt mer populärt och på Castel Monastero kan du verkligen låta både din kropp och själ blir bortskämda. Här finns ett fitnessrum, en inomhuspool, finsk sauna, bio sauna, turkiskt bad och olika duschar. Du kan beställa olika typer av behandlingar och massage. Även personlig tränare går att beställa. Total yta är 1000 m² så här finns gott om plats att röra sig på.

Känner du dig för att få lite sol på skinnet kan du traska bort till en av hotellets tre utomhuspooler där du kan slå dig ner i en av de solstolar som finns utplacerade.

Matupplevelser som heter duga

På Castel Monastero finns två välrenommerade restauranger, Contrada och La Cantina. Här serveras det bästa traditionella toskanska köket, något som restaurangen blivit känd för. Här pratar man om kultur, känslor och minnen och inte mindre än Gordon Ramsay har varit med att sätta menyn där han valt ut sina favoriter. Den som håller i trådarna när det gäller maten är kökschefen Stylianos Sakalis. Till maten serveras givetvis utsökta viner från hotellets vinkällare, och önskas expertishjälp går detta alldeles utmärkt att få.

Det finns massor att göra

Toscana är en region som verkligen är värd att utforska. Förutom ett helt bedårande landskap finns här flera sevärda platser, byar och städer att besöka. Det är också en plats som lockar till sköna promenader, cykelturer och ridning men även platsen för dig som uppskattar matlagning, vinprovning och tryffeljakt. På och runt om Castel Monastero finns det möjlighet till allt detta och receptionen hjälper dig med tips, råd och bokning.

Villa Lavanda

Lite avskilt på ägorna finns ett vackert stenhus från 1600-talet som tillhör hotellet. Detta hus heter Villa Lavanda och har blivit varsamt renoverad där man bibehållt den ursprungliga charmen med vackra stengolv och synliga takbjälkar. Villan har egen trädgård samt kan ta upp till 6-7 personer.

Du kan välja mellan olika rumstyper

Det finns 61 rum och 13 sviter, samt flera olika rumstyper att välja mellan på Castel Monastero och det som skiljer rummen åt är storlekarna. Utsikten kan variera mellan innergård och trädgård. De är alla i elegant-rustik stil med vackra detaljer där materialet är "made in Italy". De är utrustade med aircondition, Wi-Fi, Sat-TV, minibar och badrum med dusch/kar och hårtork. Twinbäddar kan förekomma.

Läs om rummen på Castel Monastero

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map