Omdömen från Villa di Capovento

 
Villa di Capovento är inte tillgänglig i dagsläget
Villa di Capovento är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellina in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa di Capovento

Läs personliga omdömen av Villa di Capovento som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa di Capovento. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Villa di Capovento

Allt var perfekt, både stället, rummet, faciliteterna och inte minst den praktfulla maten. De två värdarna var mycket vänliga och hjälpsamma och den lilla dottern Laura var ett härligt barn. Grusvägen upp till stället var dammig men nu kan vi skryta om den mest smutsiga bilen. Vi kan bara rekommendera stället.

Villa di Capovento
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa di Capovento
Rummet Re
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk natur och mat

Om du reser som ett par och vill ha lugn och ro och härlig mat jag kan starkt rekommendera Capovento .
Stämningen är mycket mysig, och Stella och Ettore göra allt de kan för dig och för att du ska känna digsom hemma.
Omgivningen är praktfull om du är i naturen och den mat som vi inte kunde hitta bättre någon annanstans i närheten. Färska ingredienser som är väl förberedda.
Det är trevligt att de har en liten la carte-meny till middag, och allt vin och andra drycker, så att du kan äta på plats. Så du undvika att behöva gå ut och köra eftersom det inte finns inget inom gångavstånd .
Frukosten är också super läcker.
Poolen är stor och du har det nästan för sig själv, och utsikten är fantastisk på hela tomten.
Endast små minus vi kunde hitta är att dusch är ganska liten.
Vi ger det våra bästa rekommendationer, och kommer även att älska att återvända.








Castellina in Chianti som semester-destination

Fint område och charmerande liten by som ligger på ett berg

Villa di Capovento
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa di Capovento
Rummet Cavallo (balkong)

Liten dusch, det skulle vara trevligt att kunna koka kaffe på rummet, fin balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa di Capovento

Ett litet och mycket trevligt hotell. Trevlig personal och mycket trevligt inredda rum. Här var det lugnt och stilla. Poolen var helt fantastisk enda nackdel var att det låg väldigt avsides.

Villa di Capovento
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa di Capovento
Rummet Cavallo (balkong)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Idyllisk och avkopplande stämning på Capovento

Min man och jag tillbringade 12 dagar i Toscana. Vi hade fem övernattningar på Villa di Capovento. Huset ligger fantastiskt vackert med en underbar utsikt. Där finns en läcker pool med panoramautsikt över det toscanska landskapet. Därutöver finns det en liten restaurang där det lagas riktigt god mat av färska råvaror. Capovento är som balsam för själen, och vi rekommenderar verkligen att man reser dit om man vill ha vackra och lugna omgivningar.

Rekommendationer till andra gäster

Vi älskade den intilliggande staden Castellina in Chianti. Den är verkligen söt och gullig, och där finns möjlighet att äta gott. Dessutom ligger det en jättevingård med fantastisk utsikt nära Capovento där man kan få gratis vinprovning.

Villa di Capovento
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa di Capovento
Junior Suite Regina (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Vi hade lite problem med bin och flugor som envisades med att svärma runt en, men det var den årstiden, och poolen är ändå helt fantastisk.
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa di Capovento

Svårt att följa upp Tenuta a Pieve a Celle, stället hade också många kvaliteter, men i våra ögon var det ändå bara medelmåttigt, även sett i förhållande till priset.
Låg instängt, långt ifrån allfartsvägarna. Fantastiskt fin pool, vackert beläget. Vackert stort kvalitetsrum, men dessvärre utan balkong. (Alla andra rum hade balkong).
Ägarna var ett ungt par som vi inte riktigt fick någon bra kontakt med. Kanske var de lite osäkra, kanske redan lite trötta på den hårda livet utan någon fritid. Den andra dagen pratade vi dock lite med värdinnan som verkade rar. Mannen agerade kock, tror vi, vilket inte var hans starka sida. Middagen den första kvällen var en stor besvikelse, och synintrycket var inte bra. Andra dagen var det tack och lov mycket bättre. Men till det priset borde det vara bättre.
Sammantaget ett fint ställe på många sätt, mycket lugnt, vacker utsikt, särskilt från poolen, och fint rum. Men det levde alltså inte upp till våra förväntningar på andra områden.

Rekommendationer till andra gäster

Om du vill komma bort ifrån vardagen är stället bra, för det finns i princip inget internet och det är dåligt med täckning för telefon.

Villa di Capovento
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa di Capovento
Rummet Re
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa di Capovento

Castellina in Chianti som semester-destination

Villa di Capovento
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa di Capovento
Rummet Torre (balkong)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Rofylld fullträff

Mycket vackert beläget och stilfullt inrett. God frukost med lokala produkter. Har man tillfälle tror jag att restaurangen är väl värd att prova! Vi anlände sent en kväll men det vänliga värdparet ordnade en enkel måltid trots att köket var stängt. Utan gps i mörker kan det vara svårt att hitta hit men väl framme vill man inte åka här ifrån...

Villa di Capovento
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa di Capovento
Rummet Re
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

provade ej men verkade ha ett fint utbud av mat och dryck
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Villa di Capovento

Castellina in Chianti som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Hans och resesällskap från Krylbo i Sverige bodde på Villa di Capovento i Castellina in Chianti från den 20. till den 22. maj 2012.

Resan blev mycket lyckad och de boende/nätter, 4 av 7 var till belåtenhet, avskilt och lugnt i Chiantidistriktet och centralt (och lugnt) i Florens.
Inför nästa resa, för det blir en, kommer vi givetvis att se vad ert företag har att erbjuda.
På återseende!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Kirsten och Lars från Grillby i Sverige bodde på Villa di Capovento i Castellina in Chianti från den 8. till den 11. maj 2012. Sedan fortsatte turen till Le Ville Relais i La Spezia.

Resan var fantastisk och en alldeles speciell upplevelse. Villa di Capovento var i en särklass för sig, boendet, maten och hur Ettore och Stella tog hand om gästerna. Särskilt att Ettore lagade mat om kvällen medan Stella tog hand om servicen. Stället får högsta betyg. OBS: Vänligen ändra i er beskrivning att det är Ettore (tydligen sonen till Danielle) och Stella som tar emot och inte Danielle och Daniela. Att vara kund hos er känns väldigt bra! Era beskrivningar om de olika platser och all kringinfo uppskattas verkligen och är bra för att förbereda en resa. Fortsätt den inslagna vägen-vi kommer att boka igen via er.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 

Liknande ställen

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Villa San Giorgio

Santo Pietro Belvedere

Relais La Cappuccina

San Gimignano

search map