Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Villa di Capovento

Pris från per pers.
Rum Regina Rum Re Rum Torre Rum Cavallo Rum Pedone
 
Villa di Capovento är inte tillgänglig i dagsläget
Villa di Capovento är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om resor till Castellina in Chianti här
Hämtar innehåll

Strax utanför Castellina in Chianti (ca. 4 km), längs med en grusväg ligger Villa di Capovento i vackra och lugna omgivningar. Här bor Ettore som bjuder sin gäster välkomna med en hjärtlig toscansk värme, god mat, fantasktisk olivolja och massor av Chianti vin.

Rogivande landskap

Hela vägen runt om villan ligger olivlundar, vinmarker och skog där pittoreska lanthus i sten pryder kullarna. Här finns alla möjligheter att koppla av och njuta av semestern.

Renoverad villa med pool

Villa di Capovento är en gammal villa som blivit renoverad. Villan har parkeringsplats, en stor park med örtträgård och en härlig pool placerad med utsikt över dalen och de böljande backarna.

Rum och service

Ägarna har inrett 6 härliga och rymliga rum med eget badrum med toalett och dusch samt hårtork, aircondition, minibar och säkerhetsbox Alla rum är möblerade med antika möbler och har telefon. Gästerna har gratis tillgång till internet på gårdens dator, precis som man kan låna cyklar gratis. Frågar ni om det i förväg så kan ägarna också arrangera gratis besök på de lokala vingårdarna.

Upplagt för par

I huset talar man engelska och självklart italienska. Vi rekomenderar boende här för par som vill ha en avslappnad tillvaro i hjärtat av Chianti. Som något ovanligt för ett sånt litet ställe så kan man äta a la carte här varje kväll da Ettore lagar en praktfull måltid kombinerat från den lilla men välgenomtänkta vinmenyn. Till lunch så erbjuder Ettore även lättare rätter så som pasta, charkuterier och likannde som man kan få serverat även vid poolen! Barn är välkomna här, men ägarna önskar främst att erbjuda ett avslappnande ställe för par.

Rummen på Villa di Capovento

Rummet Torre med frukost (balkong)

Ligger på andra våningen och har en ganska smal balkong (ca. 1 meter) som vänder mot söder.

Rummet Cavallo med frukost (balkong)

Ligger på första våningen och har en förhållandevis smal balkong (ca. 1 meter i bredd) som ligger mot söder.

Rummet Pedone med frukost

Ligger på andra våningen men har ingen balkong eller terrass men en utsikt över dalen. Badrummet har dusch med vattenmassage.

Rummet Re med frukost

Ligger på första våningen och är nog det mest romantiska och absolut det största rummet. Himmelsängen är fantastisk! Badrummet har dusch med vattenmassage.

Junior Suite Regina med frukost (med terrass)

Är något större än de flesta andra rummen och har en stor terrass med utsikt och gott om plats för solstolar och parasoll.

 
 

Liknande ställe

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Borgo San Luigi

Monteriggioni, Toscana

Hotel Sovestro

San Gimignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Toscana

search map