Villa i Castellina in Chianti i Toscana

Villa Collelungo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna praktfulla villa är inte skapad för uthyrning, utan som bostad till ägarna av vingården Collelungo, och det känner man tydligt.

Skapad till ägarna själva

Här hittar man inga billiga lösningar eller kompromisser, som man ofta kan se på andra ställen, var det bara skulle gå snabbt, varför man köpt allt på IKEA eller den lokala möbelaffären. I Villa Collelungo är allt präglat av läckra, genomförda lösningar från köket över till vardagsrummet och badrummen samt sovrummen. Så finns det en trädgård, som slår det mesta och en pool som är av en storlek och kvalitet som många gårdar med lägenheter aldrig kommer i närheten av.

Läs mer om Villa Collelungo

Middag och vinprovning på gården bredvid

Villan ligger strax ovanför vingården Agriturismo Collelungo där gästerna som bor där har deras eget utomhusområde helt isolerat från resten av gården, medan man samtidigt som man lätt kan komma ner dit för att äta middag eller bara träffa lite folk. Detta är utan tvekan en av de finaste villorna på vårt program.

Villa med 8 sovplatser
- Villan ligger i två plan, men då terrängen lutar, är det utgång på markplan från bägge våningar. På den övre våningen finns det ett fint uppehållsrum med stor öppen spis och matbord till 8 personer. Härifrån kommer man ner i köket, som kort sagt kan göra vilken som helst kock nöjd; från köket är det utgång till en av husets terrasser, denna med grill, och trädgård, var det finns bord och stolar. I villan hittar vi även 4 sovrum, alla med eget badrum, och på den .... "lägre första våningen" hittar vi ett uppehållsrum med kökvrå.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map