Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Rocca di Cispiano

 
Rocca di Cispiano är inte tillgänglig i dagsläget
Rocca di Cispiano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellina in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i bland de böljande vinmarkerna och olivlundarna i Chianti ligger vingården Rocca di Cispiano i mycket lugna omgivningar. Denna stämningsfulla gamlagårds historia går tillbaks århundranden vilket de pittoreska byggnaderna i sten också vittnar om. På en del av gårdens 46 hektar jord står vinstockarna tätt och här görs en god Chianti Classico.

Landskapet är som man drömmer om och utsikten från den stora trädgården och terrassen kan man efter vistelsen drömma sig tillbaka till resten av året. Det är också möjligt att gå några trevliga promenader längst de markerade stigarna mellan vinmarkerna och olivlundarna. Till gästernas förfogan finns en gemensam tvättstuga, en lekplats och en simbassäng på 7x 15 m med soldäck runt.

Läs mer om Rocca di Cispiano

I de fina gamla byggnaderna finns det nu sex lägenheter för uthyrning. De är rustikt inredda och rymliga och de flesta har trappor inomhus. Det finns bord och stolar till gästernas förfogande både i trädgården och utanför huset. Då gården ligger "långt ut på landet" passar den bra för barnfamiljer. Här finns ingen trafik, endast lugna gröna omgivningar. Rocca di Cispiano ligger även mycket bra till för att kunna utforska de otaliga små fina byarna i hjärtat av Toscana, så här kan man få dels avslappnande stunder på landet samt kulturella upplevelser. Avstånd: Castellina in Chianti 5 km, Siena 25 km, San Gimignano 25 km och Florens 40 km. De sista ca. två kilometer går på en ojämn grusväg.
De sista två kilometrarna är grusväg.

Läs om lägenheterna på Rocca di Cispiano

Dölj texten
 
 
search map