Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Riserva di Fizzano

Trädgårdsmästarna
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Riserva di Fizzano ligger mycket vackert på kullarna 5 km utanför vinbyn Castellina in Chianti omgivet av bildsköna vinmarker och enorma skogar.

Högklassig vingård

Idag är Riserva di Fizzano mycket välskött och upprustat för att skapa en komfortabel och elegant miljö bland de vinmarker som hör till den stora vinproducenten Rocca delle Macie. På deras huvudsäte kort härifrån arrangeras vinsmakning för gästerna på Riserva di Fizzano en gång i veckan. Den direkta vägen dit går på en grusväg genom vinmarker och är en vacker upplevelse i sig själv.

Läs mer om Riserva di Fizzano

Restaurang och fint poolområde

Här finns dessutom en restaurang med utomhus terrass, en härlig pool med barnpool och tillhörande terrass varifrån utsikten över vinmarkerna är helt fantastisk. På restaurangen serveras gårdens bästa viner och den goda olivoljan till inspirerande lokala och traditionella rätter. Service nivån är riktigt god och vänlig. Priserna är inte värre än att varje plånbok har råd att betala och det finns möjlighet för frukost, lunch och middag om man säger till dagen innan.

Smakfullt inredda lägenheter

Lägenheterna ligger alla i de gamla byggnader som präglas av spännande detaljerna i sten, träverk och cotto. Möbleringen är smakfull och rummen framstår trevliga och eleganta. De är alla utrustade med TV (med några internationella kanaler). Alla lägenheter förutom en typ har aircondition, läs mer under fliken "Lägenheterna".

De lägenheter som inte har egen trädgård har egna bord och stolar i skuggan av olivträden i en gemnsam trädgård, var man kan avnjuta sina måltider utomhus. Denna ligger ca. 50 meter från lägenheterna. I trädgården finner man dessutom en liten lekplats för mindre barn.

L√§genheterna på Riserva di Fizzano

Tvårumslägenhet Classic med 2/4 sovplatser (2:a vån.)

Lägenhet en trappa upp. Allrum med pentry samt en bäddsoffa till två barn under 12 år. Här finns ett sovrum med en dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch. Dessa lägenheter är utrustade med aircondition.

Tvårumslägenhet Garden med 2/4 sovplatser (1:a vån. med trädgård)

Lägenhet på bottenplan med uteplats. Allrum med pentry samt en bäddsoffa till en person eller två mindre barn under 10 år. Här finns ett sovrum med en dubbelsäng och ett badrum med toalett och badkar. Dessa lägenheter är utrustade med aircondition.

Trerumslägenhet Classic med 4/6 sovplatser (2:a vån.)

Lägenheten ligger en trappa upp och är på ca 60-75 m². Allrum med pentry samt en bäddsoffa till en person eller två mindre barn under 12 år. Här finns ett sovrum med en dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch. Dessa lägenheter är utrustade med aircondition.

Trerumslägenhet Garden med 4/6 sovplatser (1:a vån. med terrass)

Ligger på bottenplan och är ca. 74 m². Uppehållsrummet har en uppmurad kokvrå, dubbel bäddsoffa för en vuxen eller två små barn (max 10 år) samt utgång till terrassen. Uppehållsrummet lyses delvis upp av ett fönster mot norr och dels av glasdörren ut mot terrassen. Från uppehållsrummet kommer du in i ett sovrum med dubbelsäng och fönster mot norr. Från uppehållsrummet kommer du också via en korridor till både badrummet med badkar och till det andra sovrummet som består av två enkelsängar och med utsikt mot det lilla torget. Lägenheten har egen terrass med bord och stolar med utgång från uppehållsrummet.

Trerumslägenhet Garden Plus med 4/6 sovplatser (1:a vån. med terrass)

Ligger på bottenplan och är på ca. 72 m². Lägenheten består av uppehållsrum med öppen spis och vask i sten samt dubbel bäddsoffa för en vuxen eller två små barn (max 10 år) och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt två badrum varav det ena med toalett och dusch och det andra med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom en privat trädgård med bord och stolar. Denna lägenhet är utrustad med aircondition.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map