Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Riserva di Fizzano

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Riserva di Fizzano ligger mycket vackert på kullarna 5 km utanför vinbyn Castellina in Chianti omgivet av bildsköna vinmarker och enorma skogar.

Högklassig vingård

Idag är Riserva di Fizzano mycket välskött och helt nyrenoverat för att skapa en komfortabel och elegant miljö bland de vinmarker som hör till den stora vinproducenten Rocca delle Macie. På deras huvudsäte kort härifrån arrangeras vinsmakning för gästerna på Riserva di Fizzano en gång i veckan. Den direkta vägen dit går på en grusväg genom vinmarker och är en vacker upplevelse i sig själv.

Läs mer om Riserva di Fizzano

Restaurang, pool och barnpool

Här finns dessutom en restaurang med utomhus terrass, en härlig pool med barnpool och tillhörande terrass varifrån utsikten över vinmarkerna är helt fantastisk. På restaurangen serveras gårdens bästa viner och den goda olivoljan till inspirerande lokala och traditionella rätter. Service nivån är riktigt god och vänlig. Priserna är inte värre än att varje plånbok har råd att betala och det finns möjlighet för frukost, lunch och middag om man säger till dagen innan.

Smakfullt inredda lägenheter

Lägenheterna ligger alla i de gamla byggnader som präglas av spännande detaljerna i sten, träverk och cotto. Möbleringen är smakfull och rummen framstår trevliga och eleganta. De är alla utrustade med TV (med några internationella kanaler).

De lägenheter som inte har egen trädgård har egna bord och stolar i skuggan av olivträden i en gemnsam trädgård, var man kan avnjuta sina måltider utomhus. Denna ligger ca. 50 meter från lägenheterna. I trädgården finner man dessutom en liten lekplats för mindre barn.

Läs om l√§genheterna på Riserva di Fizzano

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Podere Il Selvino

Terricciola, Toscana

Borgo di Fontebussi

Montegonzi, Toscana

Rekommendationer till dig

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

Agriturismo La Tanna

Collesalvetti

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map