Omdömen från Podere Palazzolo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Podere Palazzolo

Läs personliga omdömen av Podere Palazzolo som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Podere Palazzolo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Lugn, ro och total avslappning i vackra omgivningar

Härligt ställe.
Trevlig och söt personal.
Läckert autentiskt och vällagad mat
Härligt att stället endast är för vuxna - flera sådana ställen.
Det är ett ställe där man verkligen känner sig som hemma

Castellina in Chianti som semester-destination

Om du tycker om oändliga vinmarker, lugn och ro samt god mat och god vin - så är dette det perfekta ställe

Podere Palazzolo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Podere Palazzolo
Dubbelrum Bellavista
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Podere Palazzolo

Castellina in Chianti som semester-destination

Podere Palazzolo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Podere Palazzolo
Dubbelrum Bellavista
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Vackert och romantiskt

Vi hade verkligen en härlig upplevelse i vackra Toscana. Vi blev bortskämda av personalen. Rum, pool och mat var super. Ett perfekt ställe för par, som vill njuta av platsen och varandras sällskap.
Staden Castellina in Chianti ligger endast en promenad bort, och där är väldigt trevligt samt gott om inköpsmöjligheter. Det ligger en vingård endast 200 meter ner längs vägen. De visar gärna dig runt och skicka också vin till DK/SE om man önskar det.

Castellina in Chianti som semester-destination

Podere Palazzolo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Podere Palazzolo
Dubbelrum Bellavista
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Boendet saknade tyvärr utlovad restaurang.

Omgivning, rum, parkering enligt förväntan. Ranking var ju 3 stjärnor. Däremot säljer man en en produkt som inte är komplett då restaurangen är och enligt uppgift varit stängd sedan säsongsöppning. Kocken är enligt uppgift långtids sjuk och man har enligt uppgift ingen aning om eller när en eventuellt ersättare kan ordnas.

Att kunna köpa middag på stället var ett tungt skäl då vi valde boende så det är en rejäl besvikelse att inte fick besked om det i tid och ev kunnat ordna med ett byte av boende. Att vara ute hela dagar och sedan då man kommer "hem" tvingas ta bilen för att hitta lämpliga ställen för middag var en missräkning. Att promenera till byn var inte att tänka på då en ev promenad börjar med 400 m och 30 graders motlut. Funkade inte för flertalet av gästerna.

Att diskutera ev kompensation var inte att tänka på med den attityd som ägaren visade och vi ville inte lägga energi på bråk. Vi ville nyttja tiden med att lära känna Toscana. Ett svenskt par lyckades förkorta sin bokning från 7 till 5 nätter efter mycket argumenterande. Ingen kompensation på rumspriset erbjöds dock.



Rekommendationer till andra gäster

Läget i Toscana är toppen med närhet till många sevärdheter, vingårdar mm. Vi lärde oss att nästa gång i detalj kolla att det som utlovas verkligen finns på plats och är i drift innan vi åker och att det då ska finnas möjlighet till byte av boende om någon väsentlig del sakans.

Podere Palazzolo
Rent och fint

Rent och fint i rum och i frukostrum. Ute i trädgård finns dock mycket att förbättra.
Gästvänlighet

Gäller flickan som sköter reception. Inte ägaren av stället.
Placering
 
Själva boendet på Podere Palazzolo
Dubbelrum Giardino

Mycket kallt på nättrena i rummet. Extra filt behövs. Sista dagen slog man dock på värme i badrummet. Klen frukost för en svensk men OK
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

1:a maj gäller oavsett väder.
Restaurang

Katastrof då den inte var i drift.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Podere Palazzolo

Podere Palazzolo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Podere Palazzolo
Dubbelrum Giardino
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Läge, service, sagolikt kök

Vuxenhotell! Ett fantastiskt ställe som helt överträffade våra förväntningar. Det var ren och skär avkoppling att ligga i en av hängmattorna och dingla med benen medan man kunde blicka ut över Chiantis vinmarker, med ett härligt glas sangiovese i handen.
Härligt ställe. Rent och snyggt. Utsökt frukost. Var försiktig vid frukostbordet. Det finns många rätter och de serveras i följd medan de är varma - om de ska vara det. Det är verkligen mycket mat.
Köket är outstanding.
1 minus: Vi hade bara en övernattning, men vi kommer helt säkert tillbaka.

Rekommendationer till andra gäster

Besök grannens vingård. Där kan man få en liten olje- och vinprovning från deras egen produktion. Här möter man samma gästfrihet som vi känner igen från "förr i tiden då allt var så mycket bättre".
Turer arrangeras också i deras vinmarker och olivlundar.
Gården ligger direkt nedanför Podere palazzolo.

Podere Palazzolo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Podere Palazzolo
Dubbelrum Small
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
Internet / Wi-Fi

Ej använt
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Åk gärna hit

Pittoreskt, trevligt familjehotell. Rent, fräscht och helt ok mat. Brokig trädgård med många små krypin. Fantastisk utsikt och en liten pool för svalka. Vingårdar i närheten och en timmas vacker bilresa till Florens. Kräver bil.

Rekommendationer till andra gäster

Tenuta di Ricavo har en extraordinär restaurang med bla lunch till rimligt pris.

Podere Palazzolo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Podere Palazzolo
Junior Suite
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Margareta och Elin från Kalmar i Sverige bodde på Il Palazzolo i Castellina in Chianti från den 15. till den 18. augusti 2009.

Hejsan, resan var mkt trevlig och bra. Städerna vi besökte var helt underbara liksom hela Italien. Boendet var mkt bra speciellt i Castellina in Chianti. Det enda problem vi hade var det sista stället på kusten. Då vi skulle checka ut från hotel baia del sorisso i castiglinocello så ville de att vi skulle betala för våra nätter. Fick då leta fram kvitto och prata med henne en lång stind innan hon förstod att vi redan betalat hemma. Något missförstånd mellan de och er?? Det andra som var lite problem med var bilkörningen och de instruktioner vi fick av er. Kortfattade och svåra att tyda. För en som aldrig varit i Italien och skulle köra kunde instruktionerna varit lite mer detaljerade. Hjälpte inte ens att man hade bilkarta. Plus att skyltningen i Italien är inte den bästa. Fick fråga oss fram några gånger med både bra och dålig utgång. Men vi kom fram till slut som tur var. Fick se mkt av landskapet i alla fall. Vi trodde det skulle bli svårt med språket och då speciellt ute på landet, men alla var mkt hjälpsamma även de som inte kunde engelska. Men som tur var kunde de flesta prata engelska så vi blev mkt positivt överraskade.
Helt klart en resa vi skulle rekommendera till andra och speciellt hyra bil då man får se och uppleva mkt. Efter att vi kom hem var det draget 1160,09 kr på kontot från maggiore biluthyrning. Vi tyckte detta var lite konstigt iom att vi redan betalat bilen. Har varit i kontakt med er ang detta och har nu fått räkning som ni säker fått kopia på. Vi kunde maila er då vi fått denna. Var endast en person som körde bilen, margareta som står som driver. Sedan förstår vi inte vad den andra kostnaden står för. Detta blev vi inte informerade om innan eftersom allt redan var betalt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Hotel Belvedere di San Leonino

Castellina in Chianti, Toscana

Hotel Sovestro

San Gimignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

Santa Maria

Campagnatico

search map