Hotell i Castellina in Chianti i Toscana

Podere Palazzolo

Restaurangen Restaurangen Restaurangen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Många hotell och gårdar satsar på familjer och att ha ett barnvänligt klimat, men Podere Palazzolo har valt motsatt riktning. Här gäller policyn inga barn under 12 år och det här är ett perfekt val för dig som söker lugn och ro med din partner i ett naturskönt område nära en pittoresk småstad.

Omges av naturlig skönhet

Om du vill bo så centralt som möjligt i Toscana, i ett område där vingårdarna är oräkneliga och naturen hisnande vacker, är Castellina in Chianti platsen för dig. Den lilla staden erbjuder både restauranger, barer och shoppingmöjligheter. Kör de 20 kilometerna till Siena eller de 50 till Florens på den berömda, pittoreska vägen Via Chantigiana och upplev landskapets otroliga skönhet, svischandes förbi genom bilrutan. Det är verkligen en fröjd för ögat!

Läs mer om Podere Palazzolo

Modern komfort med respekt för traditionen

Den gamla gården har restaurerats med respekt för traditionen och har fortfarande kvar sin autentiska charm. Här finns nu 13 rum fördelade på fem kategorier, alla med privat badrum, minibar, TV, iPod /iPhone-dockningsstation och Wi-Fi. Det finns också ett litet "kök" där man tillagar traditionella rätter, meny à la carte och endast middagar. På sommaren serveras maten i trädgården.

Bubbla i jacuzzin

På Podere Palazzolo kan du parkera din bil på den gårdens gemensamma parkering, koppla av i trädgården med gemensam terrass, och jacuzzi med plats för två personer (mot betalning) och ta ett dopp i poolen med tillhörande solstolar och parasoller. Det är även möjligt att hyra mountainbikes här.

Läs om rummen på Podere Palazzolo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Podere Palazzolo

Läs personliga omdömen av Podere Palazzolo som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Podere Palazzolo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 10 omdömen från Podere Palazzolo

Vackert och fridfullt - på behagligt avstånd till bra restauranger

Vackert, rustikt och fantastisk utsikt. Bra service och en fin inramning.
10 minuters gångavstånd till Castellina in Chianti med flera riktigt bra restauranger.
30 minuter till Siena, 40 minuter till Florens.

Läs mer

Lugn, ro och total avslappning i vackra omgivningar

Härligt ställe.
Trevlig och söt personal.
Läckert autentiskt och vällagad mat
Härligt att stället endast är för vuxna - flera sådana ställen.
Det är ett ställe där man verkligen känner sig som hemma

Läs mer

Vackert och romantiskt

Vi hade verkligen en härlig upplevelse i vackra Toscana. Vi blev bortskämda av personalen. Rum, pool och mat var super. Ett perfekt ställe för par, som vill njuta av platsen och varandras sällskap.
Staden Castellina in Chianti ligger endast en promenad bort, och där är väldigt trevligt samt gott om inköpsmöjligheter. Det ligger en vingård endast 200 meter ner längs vägen. De visar gärna dig runt och skicka också vin till DK/SE om man önskar det.

Läs mer

Riktigt härligt och fridfullt ställe

Läs mer

Bedömning av Podere Palazzolo

Podere Palazzolo är trevligt och ligger bra placerat. Vackert landskap, fantastisk utsikt. Vintur/vinprovning precis vid sidan om, hos en mycket gästvänlig familj som månade om oss. Underbart med den lilla staden inom gångavstånd och många härliga ställen att äta på både inne i stan och utanför.

Läs mer

Bedömning av Podere Palazzolo

Läs mer
 
search map