Hotell i Castellina in Chianti i Toscana

Podere Palazzolo

Restaurangen Restaurangen Restaurangen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Många hotell och gårdar satsar på familjer och att ha ett barnvänligt klimat, men Podere Palazzolo har valt motsatt riktning. Här gäller policyn inga barn under 12 år och det här är ett perfekt val för dig som söker lugn och ro med din partner i ett naturskönt område nära en pittoresk småstad.

Omges av naturlig skönhet

Om du vill bo så centralt som möjligt i Toscana, i ett område där vingårdarna är oräkneliga och naturen hisnande vacker, är Castellina in Chianti platsen för dig. Den lilla staden erbjuder både restauranger, barer och shoppingmöjligheter. Kör de 20 kilometerna till Siena eller de 50 till Florens på den berömda, pittoreska vägen Via Chantigiana och upplev landskapets otroliga skönhet, svischandes förbi genom bilrutan. Det är verkligen en fröjd för ögat!

Läs mer om Podere Palazzolo

Modern komfort med respekt för traditionen

Den gamla gården har restaurerats med respekt för traditionen och har fortfarande kvar sin autentiska charm. Här finns nu 13 rum fördelade på fem kategorier, alla med privat badrum, minibar, TV, iPod /iPhone-dockningsstation och Wi-Fi. Det finns också ett litet "kök" där man tillagar traditionella rätter, meny à la carte och endast middagar. På sommaren serveras maten i trädgården.

Bubbla i jacuzzin

På Podere Palazzolo kan du parkera din bil på den gårdens gemensamma parkering, koppla av i trädgården med gemensam terrass, och jacuzzi med plats för två personer (mot betalning) och ta ett dopp i poolen med tillhörande solstolar och parasoller. Det är även möjligt att hyra mountainbikes här.

Läs om rummen på Podere Palazzolo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map