Villa i Castellina in Chianti i Toscana

La Fattoria di Vegi

 
La Fattoria di Vegi är inte tillgänglig i dagsläget
La Fattoria di Vegi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellina in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Fattoria di Vegi ligger på de böljande Chianti backarna 7 km utanför Castellina in Chianti. Gården är vackert placerad på toppen av en backe och omgivet av vinmarker, olivlundar och gröna skogar. Familjen som äger gården har gått från generation till generation sedan 1842, men byggnaden är dock äldre än så.

Gården har ett område på hela 108 hektar mark där 58 hektar används till odling av vindruvor, olivträd och korn. Gården producerar goda rödvin, den traditionella toscanska vinsanto, en utmärkt olivolja samt grappa av Chianti Classico.

Man bor i den imponerande och välutrustade villan samt eventuellt i det närliggande huset där gårdens förvaltare en gång levde. Vid huset finns en härlig pool med utsikt över vinmarkerna som täcker de böljande backarna. Man bor verkligen långt ute på landet, mitt i det vackraste toscanska landskapet. Man ska dock vara förberedd på att vägen som leder fram till gården inte är speciellt jämn så låga sportbilar kan få problem. Den är charmig men mycket rustik!

Läs mer om La Fattoria di Vegi

Den ursprungliga villan hette Casa Fermentini. Byggnaden härstammar från 1600-talet och är ca. 300 m² .
- På första våningen finns ett stort uppehållsrum (ca. 110 m²) med en stor gammal öppen spis, stort kök med ugn och diskmaskin samt ett badrum med toalett och dusch (med hcp faciliteter). Sidan om köket finns ett rum anpassat för rullstolsbundna.
- På andra våningen finns 3 rum med dubbelsäng, varje rum har eget badrum med toalett och dusch, ett rum med 3 sovplatser samt ett eget badrum med toalett och dusch, två sovrum med tre respektive en sovplats. Båda rummen har eget badrum med toalett och dusch.
I huset finns dessutom satelit-TV, telefon med fax samt tvättrum med tvättmaskin.

Casa del Guardia byggdes först på 1800-talet. Bostaden ligger på andra våningen ovanpå det gamla stallet och är på ca. 100 m². Det består av ett stort uppehållsrum med kokvrå och öppenspis samt matbord och en soffa. Vidare finns det två sovrum med dubbelsängar och enkelsäng (båda med eget badrum med toalett och dusch). Lägenheten är dessutom utrustad med tvättmaskin och diskmaskin.

Casa del Guardia hyrs endast ut i förbindelse med Casa Fermentini som ett slags annex till denna.

Dölj texten
 
 
search map