Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Il Cellese

 
Il Cellese är inte tillgänglig i dagsläget
Il Cellese är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellina in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Cellese ligger upp på en kulle mitt i det praktfulla landskap Chianti. Du kan inte bo mer centralt i Toscana och inte i vackrare och lugnare omgivningar.

Den gamla gården är nyrenoverad från topp till tå, och de 3 byggnaderna rymmer nu sju stiliga lägenheter samt restaurang. Bilderna pratar för sig själva, men låt oss tillföra att blandningen av rustika byggnader och modern inrettning har lyckats förträffligt.

Läs mer om Il Cellese

Den 16 x 8 meter stora poolen (går från 120 till 250 cm djup) som ligger nära lägenheterna, rengörs med salt, en mycket behagligare lösning än klor. Restaurangen är öppen flera kvällar i veckan men många vill nog välja att ibland köra de 6 kilometerna in till Castellina in Chianti, där det finns ett trevligt urval av matställen och inköpsmöjligheter.

En bit mat eller två kan även tillagas på den gemensamma grillen. För att avrunda kan vi nämna att det finns internet i receptionen, cykeluthyring och gemensam tvättstuga. Till sist en bemärkning, de sista 1,7 kilomterena är en grusväg som inte alltid är lika jämn, med en vanlig bil är det inga problem, men har du en Ferrari eller liknande bör du nog välja ett annat boende.

Läs om lägenheterna på Il Cellese

Dölj texten
 
 
search map