Hotell i Castellina in Chianti i Toscana

Hotel Belvedere di San Leonino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är verkligen frestande att bara bli på hotellet och njuta av utsikten över ett glas vin, men med endast 8 km till Castellina in Chianti, för att inte tala om 15 km till Siena (och flera andra pittoreska och intressanta städer inom bekvämt bilavstånd) är hotell en utmärkt bas för utflykter.

Restaurang med traditionella rätter

Hotellets restaurang serverar (självklart) traditionell toskansk mat vilket passar bra med de lokala vinerna. På kort avstånd från gården finner man en vingård som ägs av samma familj som äger hotellet.

Läs mer om Hotel Belvedere di San Leonino

Byggnader i traditionell stil

Byggnaderna framstår i traditionell toskansk stil, med golv i terrakotta (eller klinker i samma varma färg) och tak med synliga bjälkar karakteriserar de flesta rum samt möbler med sina smide och mörka träinredning (till viss del antika) bidrar till intrycket.

De olika rumskategorierna

In-Italia förmedlar tre rumskategorier: Classic, Superior och Exclusive. Rummen har är alla rymliga och rustikt inredda i toskansk stil. Möblemanget går i lantlig antik stil med klassiskt golv i terracotta kakel. Samtliga rum är utrustade med aircondition, satellit-TV, förvaringsbox, minibar samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Av de fem Exclusive rummen har tre av dessa privat uteplats med bord och stolar.

Läs om rummen på Hotel Belvedere di San Leonino

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map