Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Casa Landi

 
Casa Landi är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Landi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellina in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bara en kilometer utanför Castellina in Chianti ligger Casa Landi mitt i det pittoreska landskapet precis utanför en etruskisk nekropol.

Avslappnad stämning och pool

Det charmiga gamla huset rymmer sju rum och två små lägenheter som delar den sköna poolen (ca. 12 x 5 m). Ett perfekt ställe att slappa på, kanske med ett glas (eller rent av en flaska?!) god Chianti som man så lätt får tag på här i trakten. Här finns plats åt både par och barnfamiljer som sätter pris på en avslappnad och skön stämning framför formella och stela omgivningar.

Läs mer om Casa Landi

Rum och lägenheter med aircondition

Alla rum och lägenheter har eget badrum med dusch och toalett samt hårfön, satellit-TV, förvaringsbox, kylskåp och vattenkokare. De två lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt eget badrum med dusch och toalett. Bor man i rum har man tillgång till ett gemensamt kök där enklare rätter kan tillagas på egen hand. Både rummen och lägenheterna har aircondition.

Ingen frukost men dock flera caféer i byn

Notera att det inte serveras frukost på Casa Landi, men Castellinas många caféer ligger inte många minuters promenad genom olivlundarna bort.

Dölj texten
 
 
search map