Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Borgo Sicelle

 
Borgo Sicelle är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo Sicelle är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellina in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i det centrala vindistriktet Chianti ligger Borgo Sicelle med en praktfull utsikt över det landskap som med all rätt har gjort Toscana berömt i hela världen.

I hjärtat av Chianti

Här mellan Greve in Chianti och Castellina in Chianti möts man konstant av vinmarker, olivlundar, kullar och skog. Borgo Sicelle var en gång en liten by med egen kyrka och var befolkningen odlade de omkringliggande markerna.

Läs mer om Borgo Sicelle

Lägenheter på dagsbasis skapar flexibiltet

Det finns fortfaranda ett par bönder kvar i några av husen, och lykran står fortfarande kvar, men i de centrala byggnaderna har man nu inrett 10 lägenheter, som hyrs ut på dagsbasis vilket skapar flexibilitet för resenärer som inte önskar bo en hel vecka på samma ställe. Borgo Sicelles belägenhet är sig själv ett lysande argument till att förlägga några dagar här, för inte nog med att landskapet är pittoreskt, så är det bara 5 km till San Donato, var man kan köra på motorvägen till Siena-Florens.

Pool och andra faciliteter

Landsvägen går idag igenom Borgo Sicelle, men det är inte många, varken lokalinvånare eller turister, som tar denna väg, varför oljud från trafiken är minimalt. På gården finns simbassäng (14 x 7 m), tvättmaskin, grill, bordtennis och ett hjärtligt välkomnande. Många glädjer sig säkerligen också till att det bara är 1,5 km till landsorten Piazza, där man hittar restaurangen "Osteria alla Piazza", men så langt behöver man annars inte gå för på andra sidan vägen (sidan om kyrkan) ligger en vinbar som förutom vin serverar lättare rätter.

Läs om lägenheterna på Borgo Sicelle

Dölj texten
 
 
search map