Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Borgo di Pietrafitta

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vingården Borgo di Pietrafitta ligger med en underbar utsikt mitt i vindistriktet Chianti. Här bor du mellan Florens och Siena samt nära de kända och trevliga byarna Castellina in Chianti (3 km), Greve in Chianti och Radda in Chianti. Tornens stad, San Gimignano, ligger inte heller långt härifrån.

Vingård med aktiv produktion
Borgo di Pietrafitta är egentligen en klunga av hus som har uppstått omkring ett vakttorn och en liten kyrka, vars historia går tillbaka till Medeltiden. Som så många andra ställen på den toskanska landsbygden lämnades byggnaderna då människorna flyttade till städerna under 50-talet, men nu har de blivit helt renoverade. Det finns sammanlagt 15 semesterbostäder i de byggnader som en gång i tiden huserade den gamla godsägaren och de många familjer som arbetade på gården. Ägarna bor ännu i den stora huvudbyggnaden och de producerar både vin och olivolja.

Läs mer om Borgo di Pietrafitta

Faciliteter och restaurang på gångavstånd
För att inte stället ska bli för rustikt har man tillfört en rad mer moderna och bekväma faciliteter som t.ex. pool och barnpool med underbar utsikt över de böljande kullarna, vid sidan om de traditionella lokaler som vinkällaren och ett större uppehållsrum som kan användas som mötesrum. På gården finns det även reception med internet point och Wi-Fi som når ända bort till lägenheterna, parkeringsplats och grillområde. Den närmsta restaurangen ligger ca. 150 meter bort och nås smidigt till fots.

Lägenheter och rum med stil
På Borgo di Pietrafitta kan du välja mellan att bo i smakfulla rum eller i lägenheter. De 8 lägenheterna finns i två olika kategorier, ligger alla på andra våningen i villan och är förbundna med trappor.

Rummen har alla satellit-TV, minikylskåp, telefon, kassafack, Wi-Fi samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön.

Lägenheterna har alla egen ingång, satellit-TV, kök med mikrougn och diskmaskin. De har tillgång till ett privat område med bord och stolar. Lägenheterna är uppdelade i två grupper. Den första (Casa Pera, Granaio och Casa del Guardia) ligger ovanför poolen, och den andra (Dario, Torrino och Capanna) ligger cirka 100 meter från poolen och nära receptionen.

Hus är lägenhet i separat hus på tomten. Dessa lägenheter har ett dedikerat utomhusområde, med bord och stolar. De kan vara i flera plan.

Läs om rummen på Borgo di Pietrafitta

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map