Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Albergo Fattoria Casafrassi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna storslagna villa från 1700-talet ligger mellan Siena och Castellina in Chianti, nära den kända landsvägen Via Chiantigiana där dina ögon inte kommer kunna slita sig från det bildsköna landskapet där vingårdarna är många. Den praktfulla villan är centrum för en stor gård som erbjuder både 25 rum och restaurang, samt produktion av vin, olivolja och charcuterier.

Ren njutning eller många aktiviteter?

Här råder lugn och ro, och letar du efter vackra omgivningar och avkoppling i en del av Toscana där du på kort tid når flera sevärdheter, är detta helt rätt ställe. Om du önskar att förbränna några av de kalorier du troligen fått i dig från den goda maten och vinet, så har du tillgång till två pooler och en tennisbana samt goda möjligheter för vandring på gamla stigar i de omkringliggande skogarna.

Läs mer om Albergo Fattoria Casafrassi

Ljusa, stilsäkra rum

Rummen är stora och ljusa. Några av dem ligger i själva villan medan andra ligger i gästflygeln. Gemensamt för dem alla, är den stilrena och klassiska toscanska inredningen och de har alla privat badrum med toalett och dusch samt satellit-TV, förvaringsbox, aircondition och möjlighet för uppvärmning.

Allt för en vällyckad semester

Hotellet erbjuder dessutom en stor parkeringsplats, bar, tvättmöjligheter, room service och ett konferensrum. Dessutom bör vi nämna hotellets restaurang där du kan njuta av traditionell toscansk matlagning baserad på förstklassiga råvaror vilka avnjuts tillsammans med gårdens eget vin och eventuellt får en sista touch med Casafrassis egen olivolja.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map