Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Agriturismo La Foresta

 
Agriturismo La Foresta är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo La Foresta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellina in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo La Foresta är svaret på mångas drömmar om semester i Toscana! Denna lilla gård ligger mitt i det traditionella området Chianti, och även på gården framställs detta vin, men även olivolja produceras här. Gården är mycket rustik, så de som förväntar sig dekorativa detaljer ska nog bo någon annan stans. Här är stilen precis som man kan förvänta sig hemma hos en bondefamilj.

Gården är omgiven av vinmarker och olivlundar på samtliga sidor, inte långt från "la via Chiantigiana", landsvägen som förbinder Siena med Florens. På vägen passerar man genom städer Castellina in Chianti och Greve in Chianti. Här endast 13 km utanför Siena möts man av oändligt natursköna omgivningar, och skulle det vara så att man inte riktigt vill köra hela vägen in till Siena, kan man alltid hitta inköpsmöjligheter och en bar i den lilla staden Quercegrossa, som ligger 3 km från gården.

Läs mer om Agriturismo La Foresta

Utöver produktion av vin och olja, finns det även fyra lägenheter på gården. Stället karaktäriseras av en rustik stil, och alla lägenheter har tillgång till egen terrass eller trädgård samt swimmingpool (som dock är gemensam för alla). Poolen är öppen från den första veckan i juni till den sista veckan i september.

Dölj texten
 
 
search map