Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Agriturismo Il Gualdo

 
Agriturismo Il Gualdo är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Il Gualdo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellina in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

"Autenstisk" är det första ord vi tänker på när vi ska beskriva Agriturismo Il Gualdo.

Den pittoreska gamla bondgården har nämligen inte som så många andra i Chianti, blivit övergiven och fått falla i ruin under det industriella uppsvinget efter andra världskriget utan har förblivit bebodd och därför är tak, väggar och eldstäder fortfarande de samma som för 100 år sedan. Detta intryck förstärks av de många originala möbler från 1800-talet och början av 1900-talet som man hittar i lägenheterna. Vad gäller köken och badrummen så skulle vi dock önska att de inte var fullt så autentiska, eller rättare sagt att de inte gick tillbaka till mitten av 1990-talet då gården startade sin uthyrningsverksamhet. De är helt acceptabla och funtionella men en förnyelse skulle inte skada.

Läs mer om Agriturismo Il Gualdo

Lägenheterna är i allmänhet mycket rymliga med stora sovrum och vardagsrum, och de är riktigt trevliga. Det sistnämnda uppskattar du säkert om du kommer hit under lågsäsong, för när det är varmt kommer de flesta av dygnets timmar på gården nog spenderas utomhus, oavsett om det är runt bordet som hör till var lägenhet eller vid poolen, varifrån utsikten över dalen och kullarna är spektakulär.

Gården ligger ca. 4 kilometer utanför Castellina in Chianti varav ca. 3 kilometer längs en grusväg som först verkar oändlig men som man snabbt vänjer sig vid. Den är lyckligtvis i gott skick.

Läs om lägenheterna på Agriturismo Il Gualdo

Dölj texten
 
 
search map