Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Agriturismo Collelungo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Collelungos historia går långt tillbaka. Vi hör om gården första gången från källor under 1300-talet, och sedan dess har stället varit konstant bebott och jorden odlats. Idag är här inrett en rad mindre lägenheter men här har odlats vin i stor stil.

Genuint böljande vinlandskap

Du har naturligtvis möjlighet för att köpa gårdens vin direkt, men du kan också smaka på dem i självbetjäningsbaren. Denna ligger i förbindelse med en liten lässal med satellit-TV och här väljer du själv ditt vin, öppnar och häller själv upp, varefter du noterar ditt förbruk. Detta är något annat än hotellernas vanligtvis trista minibar! På gården finns det även en liten frukostrestaurang.
Byggningarna är pittoreska och det samma gäller landskapet, för vart du än vänder blicken, så möts du av kullar och sluttningar med vinmarker, detta gäller även för utsikten från poolen som är omgiven av solstolar och parasoller.

Läs mer om Agriturismo Collelungo

Rustika och välinredda lägenheter

Lägenheterna är trevligt inredda och sobert möblerade, de har alla badrum med toalett och dusch samt köksfaciliteter. De har dock varken aircondition, TV eller internet, för Collelungo är tänkt som ett ställe var man slappnar av i stilfulla rustika omgivningar. Som det framgår av lägenheternas antal av sovplatser, så är detta ett ställe för par, inte för barnrika familjer. Allt är välskött och avslappnat här. Uppe från parkeringsplatsen och ner genom bostäderna till poolen finns det en del trappsteg och nivåskillnader.

Läs om l√§genheterna på Agriturismo Collelungo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map