Agriturismo i Castelfranco di Sopra i Toscana

Le Balze

 
Le Balze är inte tillgänglig i dagsläget
Le Balze är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castelfranco di Sopra här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vingården Le Balze, som utöver vin även producerar olivolja, frukt, grönsaker och mycket mera, erbjuder uppehåll i tre fina lägenheter, som är inrettade i de gamla stallen.

Vi befinner oss endast två kilometer utanför den trevliga lilla byn Castelfranco di Sopra, i en del av Toscana var turismen ännu inte är så markant. Landskapet är spännande, men det skall upplevas, det kan inte beskrivas.

Läs mer om Le Balze

De tre lägenheterna är möblerade i traditionell rustik stil, som ger de riktiga förhållanden för ett uppehåll på landet. Varje lägenhet har sitt eget utomhusområde i den frodiga trädgården med bord och stolar, så mat och inte minst vin , kan avnjutas ute. I trädgården finns även en swimmingpool på 12 x 6 meter. Här finns även en liten tvättstuga för gemensamt bruk för gästerna.

Lägenheterna på Le Balze

Tvårumslägenhet Tulipano med 3 sovplatser

Är 36 m² stor och ligger på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng och badrum/toalett med dusch.

Tvårumslägenhet Orchidea med 5 sovplatser

Är 42 m² stor och finns i en liten självständig byggning. Hela bostadsytan finns på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum/toalett med dusch. Till huset hör en privat uteplats med bord och stolar i trädgården.

Trerumslägenhet Rosa med 6 sovplatser

Är 75 m² stor och ligger på två plan med ingång på första våningen. Här finns uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och eget badrum/toalett med dusch samt genomgångsrum med bäddsoffa för två personer och ännu ett badrum med dusch. På andra våningen, som man kommer upptill via en interhn spiraltrappa eller en utomhus trappa, finns ett sovrum med dubbelsäng och en stor privat terrass. Lägenheten är utrustad med diskmaskin.

Dölj texten
 
 
search map