Omdömen från La Sognaia

 
La Sognaia är inte tillgänglig i dagsläget
La Sognaia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castelfiorentino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av La Sognaia

Läs personliga omdömen av La Sognaia som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Sognaia. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Erik och hans fru från Söråker i Sverige bodde på La Sognaia i Castelfiorentino från den 10. till den 13. september 2008.

Vi har rest runt i Toscana vecka 37. Den centrala delen som ligger mellan Florens och Sienna. Vi flög till Florens och där stod en hyrbil och väntade på oss.
Sen ställde vi in GPS-en mot Castelfiorentino, Hotel La Sognaia. Vi blev guidade ända fram. Lägenhetsotellet ligger på landsbygden 2 km utanför Castelfiorentino. Är alldeles nybyggt och fräscht. Vi bodde i annexet intill huvudbyggnaden. Stor fin lägenhet, hur bra som helst. Fint poolområde även här. Trevlig personal. Coop-supermarket och Lidl finns inom några kilometers avstånd.
Castelfiorentino var inte särskilt sevärd tyckte vi. På dagarna åkte vi runt med bilen, på landsbygden och till alla de små gamla städerna. Det kändes som att vara förflyttad några hundra år tillbaka i tiden. Landskapet är otroligt vackert och omväxlande.
Vi är mycket nöjda med In-italia och kommer säkert att anlita er nästa gång vi åker till Italien.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map