Agriturismo i Castelfiorentino i Toscana

La Sognaia

 
La Sognaia är inte tillgänglig i dagsläget
La Sognaia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castelfiorentino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

La Sognaia ligger bland kullarna utanför Castelfiorentino i fridfulla omgivningar.

Det nybyggda hus innehåller fyra lägenheter, plus en femte i ett litet annex bredvid. Allt är här ytterst välskött och det är svårt att klaga på kvaliteten av något som helst. Alla lägenheterna har eget utomhus område, antingen en balkong (eller flera) eller en terrass med bord och stolar av bra kvalitet (inget i plast här inte). De har även aircondition och fina kokvråer med fyra kokplattor, mikrovågsugn och kylskåp. Möblerna är av bra kvalitet.

Läs mer om La Sognaia

Utsikten är fin mot kullarna men lite tråkig ner mot det platta området framför Castelfiorentino. Lyckligtvis har ägarna varit så intelligenta att låta buskar och träd växa till på den sidan, så man märker det inte alls. I den välskötta trädgården finner du en med salt-rengjord swimmingpool på 12 x 6 meter (djup 120 - 150 cm) omgiven av solstolar, bord, stolar och parasoller. I trädgården finner du även en grill. Bilar kommer inte in men parkeras på den privata parkeringsplatsen på andra sidan vägen.

Tvårumslägenhet Rosa med 2/4 sovplatser
- Lägenheten ligger mot söder på första våningen med direkt ingång från trädgården. Den består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har privat terrass vid ingången.
Trerumslägenhet Verde med 5/7 sovplatser
- Lägenheten ligger mot öst på första våningen med direkt ingång från trädgården. Den består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, sovrum med två enkelsängar och två badrum med dusch och toalett. Lägenheten har privat terrass vid ingången.
Tvårumslägenhet Beige med 2/4 sovplatser
- Lägenheten ligger på andra våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har två terrasser: en mot norr och en mot öst.
Tvårumslägenhet Giallo med 2/4 sovplatser
- Lägenheten ligger på andra våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har tre terrasser med bord och stolar: en mot norr, en mot söder och en mot väst.
Tvårumslägenhet Annex med 2/4 sovplatser
- Är i grunden ett självständigt litet hus snett över för huvudbyggningen. Det består av uppehållsrum med kokvrå och loft med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har privat terrass vid ingången.

Dölj texten
 
 
search map