Villa i Castel Focognano i Toscana

Casa Ciabatti

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Perfekt för den mindre familjen

Detta lilla hus tillhör ett restaurerat gammalt hus. Läget är lugnt och behagligt. Närmast huset finns en trevlig möblerad paviljong samt en grill. Perfekt de dagar du vill grilla en god köttbit som du avnjuter ute i det fria.

Ett fint område

Närmaste inköpsmöjligheter finns i Castel Focognano och det finns flera matställen i Rassina, ca. 7 km från huset. t.

Läs mer om Casa Ciabatti

Praktisk information

Det äldre paret Herr och Fru Ciabatti, som äger huset och endast talar italienska, bor i själva Castel Focognano och det är hos dem, du vänder dig vid ankomst. Sedan kör de, eller en av deras vuxna barn, framför dig den sista vägen upp till huset. I grannhuset bor det en familj, som är borta större delen av dagen. Tomten delas upp av en mur.

Bo med komfort

Även om huset inte har den senaste inredningen finns här den komfort du behöver för att trivas. På bottenplan har du ett all/matrum samt en kökshörna och öppen spis. En trappa upp, som nås via en extern trappa, har du et dubbelrum samt ett rum med två enkelsängar och badrum med dusch.

I huset har du bl.a tvättmaskin (i tvätteriet), diskmaskin, sat-TV, kyl och frys, ugn, strykfaciliteter, wi-fi, fläkt, kaffekokare, toaster, hårtork och diverse husgeråd.

Villan på Casa Ciabatti

Villa m. privat pool

Huset är ca. 65 m² och fördelat på två våningar. På första våningen finner man uppehåls/matrum med öppet kök och öppen spis. På andra våningen finns sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map