Agriturismo i Castagneto Carducci i Toscana

La Casina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I utkanten av den lilla lugna medeltidsbyn Castagneto Carducci ligger dessa gamla byggnader som härstammar från 1700-talet. Idag finns här 13 lägenheter som uthyrs per vecka. Här finns en praktfull utsikt där man under klara dagar t.o.m. kan se ända till ön Elba. Stället är också mycket fridfullt då det ända ljud man hör kommer från andra gäster.

Strand, pool och faciliteter

Om man inte orkar köra de 9 km till sandstranden vid kusten kan man njuta av en 12 x 6 meter stor pool (öppen från den 1 maj till den 16 oktober). Andra praktiska ting på stället är bl.a. parkering, grill, liten lekplats, gemensam tvättmaskin (mot betalning) och självklart närheten till byn där man finner butiker, restauranger, barer osv.

Läs mer om La Casina

Boka din lägenhet med egen uteplats

Lägenheterna är enkelt men trevligt inredda i klassisk toscansk stil. De är långt ifrån standardiserade då man i hög grad försökt respektera de ursprungliga murarna. Lägenheterna ligger på första eller andra våningen och har alla TV och egen möblerad uteplats eller bord och stolar i lägenheten, som kan flyttas ut i de gemensamma områdena.

L√§genheterna på La Casina

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av La Casina

Läs personliga omdömen av La Casina som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Casina. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 31 omdömen från La Casina

Väldigt bra prisvärt boende

Mycket bra och prisvärt boende. Storlägenhet (Limone) med bra sängar o kök. Enda minus var uteplatsen, som visserligen var privat, men erbjöd lite solskydd o svalka, övriga lägenheters uteplatser bättre disponerade men ej privata.
Mycket bra läge med fantastisk utsikt över nejderna o havet på avstånd. Bra läge i byn, ostört, men ändå i direkt närhet.

Läs mer

Bedömning av La Casina

Läs mer

Fantastisk semester med den bästa utsikten

La Casina är en oas med härlig sol och värme varje dag. Vacker utsikt till havet och en härlig pool som passar bra.
Lägenhet och omgivningar är rena och fina.
En superhärlig semester, som absolut kan rekommenderas till andra.

Läs mer

Fantastisk liten pärla

Vi blev glatt överraskade över att komma till detta fantastiskt autentiska ställe. Bilderna på hemsidan gör inte rättvisa stället i verkligheten.
Vi blev välkomnade av ägaren som hade gott humör och bjöd oss på Asti på kvällen.
Vår lägenhet hade många fina detaljer från det ursprungliga bryggeriet, och var verkligen stor.
Utsikten från vår uteplats var helt fantastisk och vi njöt av solnedgången varje kväll.
Poolen är inte så stor, och där är endast 10 solsängar, men det gick faktiskt bra den veckan vi bidde där, då folk kom i skift, och stranden ju endast ligger 7 km bort.
Stället har äkta italiensk charm.

Läs mer

Fantastisk minisemester

Har du sett och älskat filmen "A good year" för sin omgivning, så även om filmen är från Frankrike, så finns det många likheter med Bolgheri och Castagnetto Carducci. La Casina ser nästan ut som den plats i filmen. Arkitekturen pittoresk på vanlig italiensk stil, där det finns lite fläckar med murbruk och många plattor som är sönder, men allt fungerar och det rekommenderas starkt.

Ägaren var trevlig och mannen Roberto kunde faktiskt några engelska ord.

Läs mer

Ett ställe med utsikt

Väldigt trevligt ställe med bra bemötande på en fantastisk plats. Exemplariskt och hjärtligt bemötande av ägaren som hjälper till med det mesta. Ingen aircondition tyvärr så det blir varmt på natten när man skall sova. Ett enkelt kök som tillfredställer de flesta önskemål när det gäller att laga mat. Det fanns dock ingen ugn. Närheten till flera utmärkta restaurangen finns inom några hundra meter. Poolen är perfekt och vill man till stranden är det en biltur på under 10 minuter. Vingårdarna breder ut sig nedanför byn och flera fantastiskt fina pittoreska byar finns som man kan besöka lätt med bil. Vi rekommenderar detta ställe varmt.

Läs mer
 
search map