Omdömen från Casa L'Aia

 
Casa L'Aia är inte tillgänglig i dagsläget
Casa L'Aia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Casoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa L'Aia

Läs personliga omdömen av Casa L'Aia som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa L'Aia. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Helt i vår smak!

Vi hade höga förväntningar, när vi åkte till Casa L'Aia, och dessa infriades. Mycket lugnt och vackert läge i trevlig omgivning. Vägen upp till boendet var smal och krokig, men spännande. Låt inte den avskräcka. Fin promenadväg ner till Casoli, lagom avstånd till trevliga utflyktsmål, men tyvärr missade vi Grotta Luna i närheten, eftersom vi fick tips om den sista dagen. Badet i Lido di Camaiore är att rekommendera. Avståndet till restaurang gjorde att vi grillade mycket ute på altanen. Snart är det dags att ordna ny grill, då den gamla börjar bli sönderrostad. Lägenheten är bäst för två personer. Till nöds kan tre bo där.

Rekommendationer till andra gäster

Mat och dryck handlade vi på Coop och Esselunga i Viareggio. Två mycket välsorterade butiker. Gratis internetuppkoppling finns i den kombinerade livsmedelsbutiken/baren i Casoli.

Casa L'Aia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Casa L'Aia
Trerumshus med 3-4 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Lena med sällskap från Haninge i Sverige bodde på Casa L'Aia i Casoli från den 6. till den 13. september 2008.

TackVi är mycket nöjda med vår vistelse i Casoli. Otrolig tur med vädret. Mycket vacker plats att bo på till ett riktigt bra pris, kanske att man hellre bott lite längre ned mot Camaiore pga att vägen upp till Casoli var lite läskig, speciellt sista lilla biten till huset..Huset var enkelt, rent och gulligt men lite dåliga sängar. Jag tycker det som kan vara värt att informera kommande hyresgäster om är:Hyr gärna en liten bil, vi hyrde en Ford Focus men hade gärna tagit något mindre pga att det är så trångt på gatorna upp tillCasoliParkera ej på parkeringsplatsen närmast huset, nästan omöjligt att parkera där, trångt och för många bilar, gå hellre en liten bit och ta den första parkeringen närmast vägen.Stranden vid Lido Camaiore är härlig ät gärna lunch på någon Bagno, någon fisk eller skaldjursrätt kan rekommmenderas. Helt OK pris också.Svårt att hitta till ägarna till huset, var ute i god tid, tänk på att det är kolsvart på kvällen.. Ägarna talar dessutom bara italienska.Men vi blev väl bemötta och allt fungerade utan problem. Det är stor chans att vi hyr detta hus igen, längtar redan tillbaka.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Eva och familj från Örebro i Sverige bodde på Casa L'Aia i Casoli från den 12. till den 19. juli 2008.

Jag (vi) var väldigt nöjda med huset i Casoli. Det låg ju högt upp i bergen och området/utsikten var såå vacker ! Utsikten från köksfönstret kunde man betala extra för :) Huset var fräscht och trevligt. Kontakten med ägarna fungerade bra, de var hjälpsamma och trevliga. Camaiore, närmast stora by, var trevlig och där fanns allt man kunde önska. Trakten var vacker - Toscana var lika vackert som man hört talas om :). All kontakt med er fungerade jättebra - jag kommer gärna igen ett annat år !

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Hans med familj från Åkersberga i Sverige bodde på Casa L'Aia i Casoli från den 14. till den 21. juli 2007.

Vi hade en fin vecka i Casoli, soligt och varmt. Att hav och bad fanns i närheten var ett stort plus. Boendet motsvarade våra förväntningar och terrassen, utsikten, den friska luften och omgivningarna gjorde att vi stortrivdes. Efter värmen, alla människor och all trafik i Viareggio var det oerhört skönt att komma upp i bergen till Casoli. Vad vi vill påpeka är att vägen upp till Casoli från Camaiore (10 km) är väldigt smal och krokig och som alla vet kör italienarna som vildar. Om man vill handla på en "Supermarket" måste man åka till Camaiore. Affären i Casoli har begränsat utbud. Restaurangen som beskrivs i presentationen, 200 m från huset, är liten och oansenlig. Man ser den knappt men maten är hyfsad och människorna trevliga. Vi kan varmt rekommendera Casoli och Casa l'Aia. Man ska dock inte vara rädd att köra på bergsvägar där italienska förare utmanar ödet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map