Semesterbostad i Casoli i Toscana

Casa L'Aia

 
Casa L'Aia är inte tillgänglig i dagsläget
Casa L'Aia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Casoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta lilla hus ligger i stadsdelen Luciana, ca. 3 km från själva Casoli där man finner de närmsta inköpsmöjligheterna och den närmsta restaurang. Den trevliga byn Camaiole ligger endast 6 km från huset. Ska man till stranden så är det endast 14 km till Viareggio. Andra trevliga utflyktsmål som ligger på behagligt avstånd är Cinque Terre, Pisa, Lucca mfl.

Huset ligger på 500 meters höjd i lugna omgivningar med fin utsikt över marmorbergen. När vädret är klart kan man se enda bort till det lutande tornet i Pisa! Man kommer fram till huset via en litet väg som slutar vid parkeringsplatsen till huset som används av totalt 4 andra hus i närheten.

Läs mer om Casa L'Aia

Trerumshus med 3-4 sovplatser:
- Huset är fördelat på två våningar och är på totalt 55 m². Huset består av ett vardagsrum med öppen spis och kokvrå samt en bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, ett mindre rum med enkelsäng samt badrum med toalett och dusch. Vid ingången finns det en stor terrass med bord och stolar samt en grill. Det ska uppmärksammas att badrummet är förhållandevis litet, och att ingången till det är smal, varav lägenheten inte rekommenderas till alltför kraftiga personer.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Casa L'Aia

Läs personliga omdömen av Casa L'Aia som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa L'Aia. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Helt i vår smak!

Vi hade höga förväntningar, när vi åkte till Casa L'Aia, och dessa infriades. Mycket lugnt och vackert läge i trevlig omgivning. Vägen upp till boendet var smal och krokig, men spännande. Låt inte den avskräcka. Fin promenadväg ner till Casoli, lagom avstånd till trevliga utflyktsmål, men tyvärr missade vi Grotta Luna i närheten, eftersom vi fick tips om den sista dagen. Badet i Lido di Camaiore är att rekommendera. Avståndet till restaurang gjorde att vi grillade mycket ute på altanen. Snart är det dags att ordna ny grill, då den gamla börjar bli sönderrostad. Lägenheten är bäst för två personer. Till nöds kan tre bo där.

Läs mer

Lena med sällskap från Haninge i Sverige bodde på Casa L'Aia i Casoli från den 6. till den 13. september 2008.

TackVi är mycket nöjda med vår vistelse i Casoli. Otrolig tur med vädret. Mycket vacker plats att bo på till ett riktigt bra pris, kanske att man hellre bott lite längre ned mot Camaiore pga att vägen upp till Casoli var lite läskig, speciellt sista lilla biten till huset..Huset var enkelt, rent och gulligt men lite dåliga sängar. Jag tycker det som kan vara värt att informera kommande hyresgäster om är:Hyr gärna en liten bil, vi hyrde en Ford Focus men hade gärna tagit något mindre pga att det är så trångt på gatorna upp tillCasoliParkera ej på parkeringsplatsen närmast huset, nästan omöjligt att parkera där, trångt och för många bilar, gå hellre en liten bit och ta den första parkeringen närmast vägen.Stranden vid Lido Camaiore är härlig ät gärna lunch på någon Bagno, någon fisk eller skaldjursrätt kan rekommmenderas. Helt OK pris också.Svårt att hitta till ägarna till huset, var ute i god tid, tänk på att det är kolsvart på kvällen.. Ägarna talar dessutom bara italienska.Men vi blev väl bemötta och allt fungerade utan problem. Det är stor chans att vi hyr detta hus igen, längtar redan tillbaka.

Läs mer

Eva och familj från Örebro i Sverige bodde på Casa L'Aia i Casoli från den 12. till den 19. juli 2008.

Jag (vi) var väldigt nöjda med huset i Casoli. Det låg ju högt upp i bergen och området/utsikten var såå vacker ! Utsikten från köksfönstret kunde man betala extra för :) Huset var fräscht och trevligt. Kontakten med ägarna fungerade bra, de var hjälpsamma och trevliga. Camaiore, närmast stora by, var trevlig och där fanns allt man kunde önska. Trakten var vacker - Toscana var lika vackert som man hört talas om :). All kontakt med er fungerade jättebra - jag kommer gärna igen ett annat år !

Läs mer

Hans med familj från Åkersberga i Sverige bodde på Casa L'Aia i Casoli från den 14. till den 21. juli 2007.

Vi hade en fin vecka i Casoli, soligt och varmt. Att hav och bad fanns i närheten var ett stort plus. Boendet motsvarade våra förväntningar och terrassen, utsikten, den friska luften och omgivningarna gjorde att vi stortrivdes. Efter värmen, alla människor och all trafik i Viareggio var det oerhört skönt att komma upp i bergen till Casoli. Vad vi vill påpeka är att vägen upp till Casoli från Camaiore (10 km) är väldigt smal och krokig och som alla vet kör italienarna som vildar. Om man vill handla på en "Supermarket" måste man åka till Camaiore. Affären i Casoli har begränsat utbud. Restaurangen som beskrivs i presentationen, 200 m från huset, är liten och oansenlig. Man ser den knappt men maten är hyfsad och människorna trevliga. Vi kan varmt rekommendera Casoli och Casa l'Aia. Man ska dock inte vara rädd att köra på bergsvägar där italienska förare utmanar ödet.

Läs mer

Bedömning av Casa L'Aia

Läs mer

Bedömning av Casa L'Aia

Läs mer
 
search map