Omdömen från Casa al Prato

 
Casa al Prato är inte tillgänglig i dagsläget
Casa al Prato är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Casole d'Elsa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa al Prato

Läs personliga omdömen av Casa al Prato som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa al Prato. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Dick med familj från Linköping i Sverige bodde på Casa al Prato i Casole d'Elsa från den 2. till den 9. juli 2005.

Resan var mycket lyckad. Boendet var mycket trivsamt, fräscht och ombonat, och värdfamilj var vänlig och hjälpsam. Trevligt område med mycket sevärdheter på nära håll. Vi gjorde bl.a dagsturer till Florens, Siena, Volterra m.fl små byar och gjorde även en avstickare för att bada i havet. Kan mycket väl tänka mig att prova detta igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map