Agriturismo i Casole d'Elsa i Toscana

Casa al Prato

 
Casa al Prato är inte tillgänglig i dagsläget
Casa al Prato är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Casole d'Elsa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den gamla bondgården har blivit helt renoverad och i de byggnader där det förr fanns höns, hästar och grisar finns idag 3 trevliga lägenheter som i grunden är 3 självständiga hus. Gården ligger högt på landskapet så utsikten över de böljande backarna och dalarna ända till San Gimignanos fot är storslagen. Det perfekta läget gör att man har nära till både Siena, Florens och Chianti. Till Casole dĀ“Elsa är det bara 4 km. I denna pittoreska by finner man restaurang, en god bagare och diverse inköpsmöjligheter.

Omfattande mark hör till gården varav en del är täckt av skog som man lätt tar sig igenom via flera små stigar. I skogen kan man gå en trevlig promenad och stöta på både harar, hjortar, kalkoner och andra djur.

Läs mer om Casa al Prato

Alla de tre husen har egen terrass och det största har en egen trädgård så det finns goda möjligheter att sitta ute och äta. De är även utrustade med aircondition och på området finns både grill och en stor pool på 16 x 7 meter.

Dölj texten
 
 
search map